235/85 16 vai 265/75 16....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja tox-11, 15.9.2011.

  1. tox-11

    tox-11 1st gear

    nyt tartteis kokemuksia.....kumpi ois parempi gummikoko ympärivuotiseen ajeluun, vai onko käytössä eroja, kun halkaisija taitaa olla samaa luokkaa mutta leveys ei. ja mitenkä eroo profiilin käytös leveemmässä kumissa verrattuna kapeempaan. Suurimmaltiosin maantiajoa, mutta joskus horjahtaa huonoille mökkiteille ja lumisille taipaleille laavureissuilla. myös vähäisessä määrin tiettömällä metsätaipaleella talvella ja kesällä. nii, ja kulkupelihän on Letukan K 1500 lavis, elikkäs nelikko peli. omapaino 2150 ja kokonaispaino 2770 jos noil tiedoil sattuu olemaa jotai tekemistä koon valinnan suhteen. ja mikä se ois passeli kuvio(renkaan merkki ja malli) edellä mainittuun käyttöön. Olihan taas kysymyksiä, mut jos jollai ois heitellä kokemuksia, ni helpottus ehkä kumien hankinta nyt syksyllä talvee ajatellen.
     
  2. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No itse tykkään enemmän kapeasta ja korkeasta renkaasta... Silloin kun ajetaan tiellä (suomessahan kaikki tiet ovat uraisia ja kuoppaisia+ huonosti hoidettuja). Metsässä saakin olla myös leveyttä korkeuden lisäksi... (mutta siellähän ajetaankin vähän hiljempaa yleensä kuin tiellä.)
    (ja noihin leveämpiinhän yleensä pitää tehdä levitystä lokasuojiinkin...)
     

Kerro tästä muillekin!