27.-28.5.2017 SM 1, Motopark

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Tomaso, 14.5.2017.

 1. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Muokattu: 14.5.2017
  Herje tykkää tästä.
 2. homer

  homer Gearhead

  Vai Laura Saksa? Kovasti vielä kaipaisi lista noita kovempia laitteita.
   
 3. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  No niinpä tietenkin Laura.
   
  Muokattu: 14.5.2017
 4. Vermilion

  Vermilion 2nd gear

  Mitenkäs tuo nykyinen rekisteröityminen? Missä kaikki kovat ja vanhat konkarit, Kalle Koivumäki supra? Erhomäki? (Risto Virtala vissiin lopetti kolaroimisen myötä) Andreas Arnover? Missä on se 1.6 3.6 bar toyota koneella ajeleva? Missä on Anglia jossa oli volvo turbo motti?
  Ei näy listalla? Onko tosiaan top streetissä vaan 3 kilpailijaa? Oli tarkoitus tulla Motoparkkiin kattomaan aika-ajoja jos sää on sopiva, mutta jos listalla mainitut kilpailijat vaan paikalla niin eihän siellä oo mitään kattomista jollei halua kattoa junnu dragstereita ja briggs&stratton pärinää....

  Ei viittis lähte kannustamaan vaan kahden listalla olevan kuskin takia.

  Tää Vippi vissiin menee amerikkaan ajelemaan, sekään ei oo tuolla paikalla, edes testaamassa?
   
 5. 1320

  1320 Gearhead

  Näyttäishän noista ainakin Arnover olevan ilmottautunut Super Pro Streettiin Shelby Mustangilla. Streettiryhmissä ei tosiaan näytä olevan kauheaa tunkua, Real Streetissä 5 ja Top Streetissä 4 autoa. Real Streetissä on kyllä mielenkiintoista seurata että kuin paljon on tullut talven aikana lisää kyytiä autoihin...

  Onneksi kuitenkin ylivoimaisesti mielenkiintoisimmassa ryhmässä (S/SS) on 12 autoa... Pääsee ajelemaan 16 kaaviolla.:odcool:
   
 6. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Vippi on radalla kun on kunnossa. Dynossa vaan tuli komplikaatiota niin aikataulut on auki.
  Veikkaan ettei kaikki ilmoittautuneet ehdi tuonne, mut tietty jokunen voi tulla jälki-ilmottautuneenakin. Monet TS kuskit ajavat vajaakautta, osa rahasyistä, osa siksi ettei oo järkee repii radoilla missä on potentiaaliset mahollisuudet ettei sekunnin murto-osassa ole enää mitään. Samaa trendiä on varmaan muillakin ryhmillä ja kuljettajilla joiden päävamma on pienempi.
   
 7. Vermilion

  Vermilion 2nd gear


  Ahaa luulin että Andreas Arnover ajoi vielä sillä coupe taunuksella mihin se laittoi sen jonkun V8 moottorin olenkin jäänyt uutisista taas jälkeen..
   
 8. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Onhan tuonne tulossa Samu Kemppainen testaamaan ja Kippari Saarinen Top Door Slammereihin.
   
 9. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Onhan tuolla nähtävää vaikka kuinka paljon.

  Nitropyöriä on enemmänkin kuin Samun. Petri Mattsson ilmoittautunut T&T:iin. Nopeiden Funny Bike pyörien ryhmässä mukana myös Kettuloiden nitrotwinit.

  TD ryhmässä Rantaniemi tekee ensiesiintymisen Camarolla, jonka tuplaturbomosa lienee ainut laatuaan Euroopassa. Myös Saksan Mustangin keulille on kammettu Laukkasen ajalta tuttu tuplaturbotekniikka. Sokuran '57:n mosa osoitti yhteistyön elkeitä yökisassa, et eiköhän vauhti vaan parane.

  S/SS ryhmässä 3 ensikertalaista joista 2 junioreista siirtynyttä ja SM 2:ssa saataneen mukaan 3. junioreista siirtyvä joka nyt ajaa ainakin T&T.

  PS:ssä Panun Taxi Opelin sentrifukaaliahdin vaihtunut turboon joten ennätyksiä luvassa kun saadaan säädöt kohdilleen.

  SPS:ssa Niskavaaran remmiahdettu Cobalt on ollut näyttävää katseltavaa ja kuunneltavaa. Mäesepin Nissanin parannuksista ei ole tietoa, mutta tuskin tuplaturbotettu V6 moottorinen on hidastunut. Arnoverin Mustangin mataladekkinen SBF on korvattu korkeampidekkisellä, 430 cid SB Fordilla, joten matalempia aikoja tiedossa (oliko 6,8s ennätys?).

  SPETissä jatkaa viime vuodelta tutut kasvot. Saa nähdä onko Emilian Javelinin keulalle palautettu iskän ajalta tuttu tiukempi motti. Y-block Roadsterikin saanut tuplaturbomosan takaisin.

  PETissä kaksi ex junnua kohtaavat.

  Junnuryhmät jälleen suurimmat ryhmät - 23 ja 16 ilmoittautunutta - ja mukavasti useita uusia nimiä.

  Top Streetissä mm. Kukin BMW saanut uuden isomman konepellin läpi tulevan turbon, takaspoilerin jne.  Joku kaipaili mm. Koivumäkeä. Supraan on tulossa sen verran mittavia päivityksiä - mm. hiilikuitukori - että tuleeko juuri Kuopioon muuttaneen Kallen tallista ulos yksi vai kaksi Supraa jää nähtäväksi.
  Anglia on saanut tässä kuussa keulalle uuden moottorin ja toivottavasti nähdään radalla tänä vuonna. 1600cc Toyotan mosalla olevat turbohirmut on parin viime vuoden ajan nähty Starletti Nitrokisoissa ja Yökisassa Comppi luokassa ja Nissan kotikisassaan Kalajoella. Erhonmäkien Ascona saanut uuden billettikannen, joten eiköhän nyt pysy paineet sisällä.
   
  Muokattu: 24.5.2017
 10. kari6767

  kari6767 2nd gear

  Eikä sinne kenenkään kannata tulla tai ylipäätään minnekkään,eikä missään mitään nähtävää ole,eikä mitään järkee missään oo,kotona paljon parempi ja lämpösempi,mukavempi. T:perusnegatiivinen kommunisti.
   
  three hundred tykkää tästä.
 11. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Eikä PETissä oo ku yks ex junnu.
   
 12. kari6767

  kari6767 2nd gear

  Tiedätkö,Shining whit,onko C-barge pyörtynyt?
   
 13. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  C-barge hukkas salasanansa ja kuoli.
   
 14. kari6767

  kari6767 2nd gear

  Ok,sano terviiset jos näjet!
   
 15. Vermilion

  Vermilion 2nd gear

  Erhomäen veljekset ei oo tulossa ekaan kisaan tälläisen viestin sain Vesivehmaalla... Kalle Koivumäki ei aja tänä vuonnaa vissiin muuta kuin EM-kisat.
   
 16. ET 619

  ET 619 Gearhead

 17. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

 18. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Juu ei, mutta SM2 ovat ilmoittautuneet.


  Kiitos tarkennuksesta.
   
 19. SBM

  SBM 2nd gear

  RS luokassahan jekkuvallu painoi hienon 8.885 ajan, odottelin ysin alitusta myös Hiturilta, mutta ei tullut ainakaan ennen poislähtöäni. Mutta jospa se sieltä tulisi. Ja jekkuvallun ohjaamossahan näytti olevan rauhallisempaa toimintaa kuin viime vuosina, eli laatikko on vaihtunut asiallisempaan. Ajattelin että nyt on mies joutunut nöyrtymään, ja ottanut automaatin käyttöön, mutta ei sentään...

  Keli oli aika perus "kesäinen", pitkät kalsarit ja toppatakki ei olisi ollut yhtään liikaa. Ratakin näytti olevan hyvässä iskussa. Kaikin puolin hyvä reissu jälleen, vaikka sieltä aika moni odotettu kuski puuttuikin.

  Kuuluttamossa oli jälleen hyvä meininki ja siitä pisteet heille.
   
  Herje tykkää tästä.
 20. Herje

  Herje Gearhead

  Hyvin tuntu JekkuVallu kipittävän.:odcool:
   

Kerro tästä muillekin!