275/50x15 takanakit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja coupedeville, 28.4.2003.

 1. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Onko tuohon kokoon saatavana hyviä vaihtoehtoja jotka olisivat riittävän pitävät mutta eivät kuitenkaan kovin pehmeää kumia? meinaan vaan että eivät nyt kuluis ihan heti jos ei vaikka nyt tahallaan polttas nakkia!.
   
 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Jos oikein hyviä renkaita hakee niin Mickey Thompsonin Indy Profilet tai Sportsmanit vois olla tohon tarkoitukseen kohdallaan. Taikka sitten Hoosierin Quick Timet. Noita löytyy suunnilleen tuon 275/50-15 kokoisinakin.
  Selviteltiin jokunen aika sitten samaa hommaa vähän järeämmillä nakeilla ja ollaan pidon takia itse päätymässä kuitenkin Mickey T:n ET Streeteihin (alan hemmojen mielestä noiden Indyjen ja vastaavien pito ei olis kuitenkaan riittävä meidän kiuluun). Ne ET:t on jo aika pehmeät (ja varmankin kuluvat) gummit eikä niillä paljon sadekelillä huristella, mutta minkäs teet kun pitoakin olis pakko saada. Katulailliset nekin on kumminkin vaikka ovatkin "kuvioltaan" lähinnä slicksit.
  Kai noita suht pitäviä katurenkaita jotain löytyy Goodyearilta, BF Goodrichiltä tai semmosiltakin mut niist mie en tiiä mittää :grin:

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Big Bad Chevy 2003-04-29 09:02 ]</font>
   
 3. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Ok, tämä riittää. Kiitos!.
   

Kerro tästä muillekin!