292 Y-Block

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Fargo, 21.1.2012.

  1. Fargo

    Fargo Gearhead

    Tuollaista Fordmottia pitää nyt kasailla että kesän reissut toteutus vaan on hankalan oloinen. Oon vissii liikaa sbc:n kans touhunnu viime aikoina.

    No, kysymyksiä: Miten helvetissä noissa laitetaan jako kohdalleen? Ketjun mukana tuli lappunen jossa käskettiin laittaa 12 lenkkiä merkkien väliin. Moottorissa oli 13 lenkkiä merkkien välissä ja se on toiminut noin jo yli 50 vuotta.....

    Sit mites fordissa on sytkäjärjestys ja cilinderien numerointi?
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

  3. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    nou hätä jakohan ollu 1 parempi ku orkkis..
     
  4. Fargo

    Fargo Gearhead

    Jees, momentteja vielä vailla. Niitä ei tuolla yblocksivuilla näkynyt.

    Ja siitä jaosta vielä, luulis etä olis joku joskus ihmetelly? Hampaan jäljessä jos tulee nokka ni uskoisin et vaikuttaa eikä ainakaa tehoa lisäävästi?
     

Kerro tästä muillekin!