2gen camaro max vanteen/renkaan leveys.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja CCZ28, 10.2.2012.

 1. max

  max Double Gearhead

  Olis tarkotuksena laittaa taakse 360/50/15 ja eteen joko 275/55/15 tahi 265/50/15.
  Tässä kokeilussa on tosin kyseessä harkittu rimanalitus ja peränkorotus,mitä en edes yritä konttorille.
   
 2. hlappis

  hlappis Gearhead

  [​IMG]
  tuossa on 18x9,5 et-4 takana ja edessä 18x8 Et+2
  takana 275/40 ja edessä 235/40 kumit.
  hyvin mahtuu.

  http://www.willtheyfit.com/
  tuo sivusto helpottaa noitten nykyisten ja tulevien vanne/rengassettien mitoituksessa.
   
 3. spede

  spede Gearhead

 4. jpe

  jpe 3rd gear

  Joo myös itsellä 235:t edessä noissa 8 leveissä et0 vanteissa ja ei ongelmia.
   
 5. gt302

  gt302 3rd gear

  hlappis komeet on vanteet kamarossa.
  itelle sovittelin 10"x18" et 18 vanteita taakse 265 45 kumeilla liian sisään ehkä jäävät sopivat kyllä hyvin tilaa jää vielä reilustikin spacerit laitan väliin tai sit pitää uus perä 9"kaventaa noille sopivaksi.
  etuvanteet 8.5"x18" 245/40 kumeilla ja spacerit oltava niihinkin.juu jäänyt noita bemarin vanteita joutilaaksi niin kierrättelen noita niin 2gen kamarostahan oli kyse.

  ps. mulla myös 4gen ls1 t/a:ssa 00vm auto bmw e39 m5 takovanteet alla istuvat hyvin etu 8"x18" taka 9,5"x18"etu 245/45 taka 275/35
   
 6. Selli

  Selli Gearhead

  Saulille vielä kuitti että todellakin kandee vähintään se puslasetti ottaa vaihtoo samalla ku jouset vaihtaa.
  Mulla siis Hotsin jouset edessä ja takana,Hotsin vakaajat edessä ja takana. Energysuspension puslat jokapaikassa mihkä voi vaihtaa,Maxin mainitsemat subframe connectorit,Konin punaset iskarit. Hotsin seteissä tulee myös vakaajan päät riittävän jämäköillä puslilla yms. Tekemistä mulla oli purkaa vanhaa paskaa pois mutta kyllä on kannattanut tehä! Ei ole kilpurialusta mutta ei mikään lulla. Ohjaustuntuma on mukavan tarkka.

  Hotsin TVS kit tietty olisi hyvä valinta ku sisältää kaiken mutta rahaakin menee. Mulla oli joskus Moogin tarvike jouset testissä ja heti meni vaihtoon. Aivan liian pehmee mun makuun.
   
 7. hlappis

  hlappis Gearhead

  minkäs malliset/näköiset valssit sulla tulee 2gen alle GT302?
  laita kuvaa vanteista??
  [​IMG]
  itse vähän jouduin korottamaan tuota keulaa koska kotitie on niin kuoppainen :odroll: .
   
 8. gt302

  gt302 3rd gear

  pitääpäs kuvata tässä no ei se nyt ole kirkossa kuulutettu tuleeko nuo sitten mitä sovittelin semmoset 5puolamalliset joissa 2 puolaa vierekkäin
  semmosta lookkia suunitellut autoon kun sen dale ehrnhart jr:n camarossa elikkäs pro tourinkia ja oranssia ulkoasua jne..
  saapa sitten nähdä mitä tulee tehyksi
   
 9. spede

  spede Gearhead

 10. max

  max Double Gearhead

  Mulla on sama Hotchkissin setti alla kuin selliläkin,ja täytyy edelleen sanoa,että pelkästään kun ekaksi vaihtoi nämä 2 tuumaa pudottavat hotsckissin jouset ja iskarit,niin kyse oli aivan kuin eri autosta.Vielä kun pistin 911 Porsaan nahkasatulat,niin kyllä oli äveriäs ja jämäkkä tuntuma.Ei mene liian kovaksi.
   
 11. Selli

  Selli Gearhead

  Vähän viiveellä tulee mun viestit mutta todellakin näin.Ei liiantiukka mutta silti täysin eri kuin orggis.Spede:Juurikin nuo ovat.Ite ostin TVS kittinä jossa oli niinku kaikki. Minä ostin RP:n kautta tuotteet.
   
 12. uukeri

  uukeri 1st gear

  Terve, onko kenelläkään antaa osviittaa Camaro 1970 sopivista torque thrust etuvanteen arvoista, 17x8 koko tarkoitus hommata mutta millä offsetilla? autoa madallettu 2". Takavanteet on jo valmiina.
   
 13. sirkus

  sirkus Gearhead

 14. uukeri

  uukeri 1st gear

  No nyt noita tt2 17x8 ei löydykään us partsilta vaikka piti olla eli onko tietoa löytyykö suomesta myyjää jolla voisi olla?
   
 15. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

Kerro tästä muillekin!