305 Chevyn kone

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Aleksandra, 11.10.2011.

  1. Aleksandra

    Aleksandra 3rd gear

    Olisi tällainen kone kyseessä, että sen on joku rempannut vähän aikaan sitten. Jäähdytin nesteet hukkaa jonnekin. Venttiilin kopat ovat tosi paksussa vaaleassa tatinassa, joten vaikuttaa veden kadonneen koneseen jonnekin ylös. Kun ottaa imusarjan pois vaikuttaa että öljy olisi palanut mustaksi tatinaksi ja haisee vähän palaneelle. Öljyt kun laskee pois niin ovat ihan puhtaat ettei ole harmaata tai mitään.

    Nyt kaivattaisiin kokeneemman henkilön tietoja missä vika mahtaisi olla? :D
     
  2. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    vuoto

    kansissa / kannessa tai lohkossa halkeama , tai sit tiivistys epäonnistunut imusarjan kohdalla ( vesikanavat vuotaa öljytilaan ) , voihan olla tiivistepinnoissakin kansien tai lohkon osalta hapettumasyöpymää , josta pääsee vuotamaan
     
  3. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Tota palanutta öljypaskaa ei pitäisi löytyä rempatusta koneesta.
     

Kerro tästä muillekin!