307 keinuvipujen vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sdfsd, 15.9.2015.

 1. tomtomi

  tomtomi 1st gear

  Omasta Olds 307 kuului venakopan sisältä napsutus. Arvelin että varmaan keinuista paininkupit kuluneet. No tossa enempiä miettimättä nappasin toiselta puolelta kaikki keinut irti ja olihan ne paininkupit enemmän ja vähemmän kuluneita, yksi ehkä kaikkia muita enemmän ja siitä se naputus kai kuului.

  Mutta teinkö nyt virheen, kun otin kaikki kerralla irti? Olisko ne pitänyt ottaa yksi kerrallaan siten, että molemmat venttiilit on kiinni asennossa? Hajoaako nuo alumiiniset sillat nyt kiristäessä, kun osaa keinuista työntötanko painaa?
   
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Nou hätä. Pyörität vaan konetta nyt niin että molemmat venat on kii ja pulttaat kiine. Helppo seuraa ku piät tönärit rei'issää, koska parit o alaalla.
   

Kerro tästä muillekin!