´31 Oldsmobile 2door sedan kaipaa kuskin ovea

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Akseli von Gardan, 31.12.2006.

  1. Jos tiedät tai omistat k.o oven joka olis joutilaana ,olisi tarvetta moiselle...

    Oma aihio on niin seula ruosteenpoiston jäljiltä että parempi aihio olis kiva :lol: ,mites näitten oldsmojen yleisyys muuten ,onkos näitä ollut paljon suomessa?

    Tämäkin on uustuontia 80-luvun lopulta , aika surkeassa kuosissa kaikenkaikkiaan ,mutta kyllä se liikenteeseen on taas 50 huilivuoden jälkeen tulossa....:wink:
     
  2. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    www.starkki.fi ,sieltä löytyy kaikki kanttikorien peltiosat... englanninpyörän rullathan sinul taiskin jo olla :wink: RHS palkkia poikki ja pinoon, ni voi sitä rullauksen riemua.
    Ei vaan ,saa oikeesti puristella muniansa jos tollaiseen oven löytää täältä pohjolasta.
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Kävikö niin kuin cola-ollille? Liian hapokasta... 8)
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tuskin tuo Akseli von Gardan tuota happopitoisuutta pelkää.
    Meinasiko AvG alkaa mobilistiksi, kun tällä palstalla huhuilee. Hienoo entisöintiä ollut tähänkin asti :lol:
     
  5. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Tästäpä Pirkkaniksi vapaaseen käyttöön .Pojat kertoi että Gti magasinessa laminoivat audin katto ja konepellin päälle hiilikuitumattoa, tuli kuulemma hieno. Että ei muuta ku lökäpöksyt jalkaan niin alas että putkimiehen pyöräteline paistaa ja soluttautuu joukkoon. Vähän niiku tänne mobilnisti osastolle pussipökissä ja ajurilakissa :p
     
  6. Rullaatirullaa... joo , tos olssis onkin erikoisen monimuotoiset ikkunan ympärykset kun on neljä erillaista makkaraa päällekkäin ikkunoiden ympärillä , eli todella työläs tehdä ,täytyy koittaa alkuhätään niitä gti-thyninki vinkkejä eli laminoida kuitua takapuolelle tueksi ettei joku tökkää sormeensa läpi siitä pitsistä , muoto on edelleen tallessa ,kiitos hapotuksen (vrt hiekkapuhallus).

    Eipä oo ollu kysyntää noilla puisilla tukiosillakaan , täytyy kait makkarat paistella laavulla.... :wink:
     
  7. 348

    348 1st gear

    Joo sehän riiippuu makkarasta mutta sikkikoneeseenhan nuo on tehneet niitä rullia että voi rullata esmes. oikean näköstä pokkausta.
     
  8. No en oo vielä sellasta sikkikonetta nähny ,jolla nuo pokkaukset sais tehtyä , itellä on kyllä sikkikone tallilla ,mut siinä ei riitä edes työleveys noiden tekoon , ja oven pinta on kaareva joka suuntaan... Jos olis vaan aikaa niin kyllähän tuon tehtyä sais mutta aion ajaa sillä ennen eläkettä
    (35vuotta vielä töitä) ,täytyy kysellä Jenkkilän puolelta ,jos kohdalle satuis.
     

Kerro tästä muillekin!