318:n käynti katos

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja petro_din, 14.4.2004.

  1. petro_din

    petro_din Gearhead

    jees, elikkäs eilen pyöriteltiin tota konetta ja autoa vähän enemmänki, joku parisen tuntia varmaan miltei.. noh tossa talliin ajaessa siitä sitte hävis tyhjäkäynti ja muutenki tuntuu että pari pyttyä katos johonki..

    noh pyörittelin tulpat auki ja ne näytti päällisin puolin ookoolle.. koitin käydessäki ottaa muutaman johdon irti ja tuntu ettei ollu mitään vaikutusta, samalla tavalla köhis henkitoreissaan...

    voisko olla mahdollista että imusarja alko vuotamaan jostain, sehän tossa talven aikaan otettiin pois ja pistettiin paikalleen uusien tiivisteiden kera... on se kyllä jo aikasemminki käytetty lämpimäks asti mutta ei ihan noin pitkää aikaa oo pyöriny vielä kunnes eilen, oisko mahdollista että se alko jostain sieltä vuotamaan? Kaikki alipaine letkut ja muut näyttäs olevan ihan ookoo ja ei oo letkunpäitä irti eikä mitään semmostakaan

    pitää varmaan ostaltaa uudet tulpat jos vahingossa vaikka auttas...

    ideoita?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ota yhteyttä lähimpään bemarin huoltoliikkeeseen :wink:
     
  3. Mikey

    Mikey 1st gear

    Kakkaa kaasarissa? Kuulostaa tutulta ja se oli ainakin mulla ongelmana.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kokeile imusarjan vuotoa suihkuttamalla esim. pilottia tiivistekohtaan, jos kierrokset nousevat tiiviste vuotaa. Varo kuitenkin suihkuttamasta suoraan ilmanputsariin, pidä vaikka pahvia tms. edessä.
     
  5. petro_din

    petro_din Gearhead

    no sehä ratkes helposti... kakkaa holleyssä...
    toimiha toi jo sentäs 20 kilometriä ongelmitta... huikeen hiano vehe toi holley...

    kiitoksia vihjeistä...
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei kai se oo kaasarin vika jos siellä on kakkaa. Kunnon suodattimet ja vielä tankin putsaus ja bensalinjojen vaihto jos useimminkin alkaa kerätä rojua kaasariin.
     
  7. petro_din

    petro_din Gearhead

    nii tossaha tuli jo puhisteltua bensalinjat, suodattimet vaihdettua, tankkiki piti olla puhas sisältä että ei pitäs periaatteessa olla missään roskia.. mutta näköjään jotain jää aina...
     
  8. Mikey

    Mikey 1st gear

    Sattuipa sillee kivasti kerran kun vaihdoin bensasuodattimen mopen kolmeykskasiin... Ilmeisesti letkusta irtosi jotain ja juuttui rokkin neulaventtiiliin. Ennen kun epätodennäköinen vika löytyi oli pikkuisen ihmettelyn aihetta kun kaasari tulvi ja sylki bensat silmille. Kone toimi vain täyskaasulla jos silloinkaan.
     

Kerro tästä muillekin!