34-Pick-Up

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 5.3.2003.

  1. Make_O

    Make_O 3rd gear

    Ja täs ku muistelee niin,koppi oli vielä semmosella jaetulla tuulilasilla..Sen ku olis chopannu ja kattellu siihen 34`sen keulan..Ai ai..
     
  2. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Vielä noita löytyy!!! yhen kenttäsirkkelin takana on tollasen -40 pu:n hytti - kun tässä saa vaa aikaseks hakee sen jömmaan :smile: nurkista löytyy vielä -39 pu:n lavan kyljet ja etulokarit ja -37:n runko+akselit = rojekti :grin: :grin:
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  4. Firestone

    Firestone 1st gear

  5. Otto

    Otto Gearhead

    Katselin sun linkkivinkkiä... Tota pikappia ei o rakennettu "ihan vaan muutamassa illassa". Kyseinen jamppa on varmasti ollut tallissaan hetken jos toisenkin, ilman kelloa. Ja laitehan on kaupan, 25000 taalaa. Eikun vaan huomenna Nordeaan hakemaan lainaa ja konttorille hakemaan tuumanen nippu siirtotarroja! :D
     
  6. JanneK

    JanneK 3rd gear

  7. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    pickis

    jos joku on innostunut tollasesta 37 ford pick upin rungosta, niin mulla olis sellanen. Kyseessä on siis kuorma-auton runko, eli tukevampi kuin henkilömallit. Myös pari kuorma-automallin etuakselia löytyy, ja priimakuntoinen simpukka ratteineen.
    Tästä voisi rakentaa aika tehokkaan laitteen, jos paino yltää kuorma-autoksi. Silloinhan ei ole muuta väliä moottorilla paitsi että tehon tulee olla riittävä.
    Hytin muoto on lähes sama kuin henkilömalleissa.
    Rungosta löytyy numerot, mutta kantakorttia mulla ei ole.

    Ostakaa ostakaaa....
    Runko+2 etuakselia+simpukka, rattiputki ja ratti. 300eskoo

    Voi myös soittaa 0400402400 tuppu
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Onko tuollaisia Shinen pickupissa olevia vanteita kenelläkään? Löysin kaksi jotka ovat eri paria ja nyt pitäis saada lisää! Shinen autossa on 32-Studebakerin vanteet 35-Fordin keskiöllä mutta noita on ollut muissakin merkeissä 20-30 -luvuilla.

    Kaikki kiinnostaa! Tarjoa ihmeessä jos löytyy!

    [​IMG]
     
  9. jyke

    jyke 1st gear

    Kuorma-autossahan ei tartte laskee prosentteja?? 8)
     
  10. jyke

    jyke 1st gear

    Eikä oo käyttömaksuja!! :odroll:
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei tartte ei.. ja konetehokin ja tilavuus on vapaa..

    Jos tollaisesta rungosta ei saa kuorkkia, niin kannatatiskohan hommata joku rungollinen kevytkuorkki, vaikkapa kaukoidän ihme , pistää siihen sopiva kori, hytti ja lava, lyhentää kaventaa ja madaltaa runko, iskeä vaikkapa 500 cid keulille , muuttaa lähes kaikki runkonumeroa ja nimelliskantavuutta/ massaa lukuunottamatta? ja laillinen olisi.

    Eikä tehoista, tilavuuksista ja %sta tarvitsisi välittää pätkääkään?

    Ja vielä parempi olisi löytää Suomessa kuorkkina alkuperäisrekisteröity vanha runko. Sillä autohan on kuorkki ja kuorkkina pysyy jos se on sellaisena rekisteröity ennen nykyisiä saannoksia ja 3500 kg kokonaismassoja? Eli pakurodi TT tai AA -hopasta, vastaavasta letukasta yms??
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuota pyöräjuttua sivuten: Vastaavannäköisiä lahonneita puupuolapyöriä on korjattu siten, että puuosia mallina käyttäen on valettu alumiinista keskiö puolineen. Tämä on sitten koneistettu sopivaksi ja kiinnitetty ruuvein jokaisen puolan päästä vanteeseen. Tällä periaatteellahan voisi tehdä haluamansa pyörät. Ruuvikiinnitys on vaan ainakin sisärenkaan kannalta ongelma. Sisärenkaattoman kanssa ehkä jotenkin tiivistettynä menisi. Noissa puupuolapyörissähän tulee tämän ensimmäisen vannekehän päälle vielä se varsinainen vanne, jonka päällä rengas on, joten niissä pultinkannat eivät haittaa. T-fordin pyörää vaan malliksi ja valimoon...
     
  13. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ja on niitä korjattu niinkin että tehdään puusta uudet puolat. Näissä peräänkuuluttamissani vanteissa ei ole valetut puolat eikä puisetkaan vaan vanne on tehty kahdesta toisiinsa hitsatusta peltilevystä...
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, tiedän kyllä, että noi pyörät on pellistä prässättyjä. Älytön ja todennäköisesti käyttökelvoton ajatus oli vaan, että vastaavan näköisen pyörän voisi ehkä tehdä tolla aluvalusyteemillä. Muuten, jos ei muisti ole ihan metsässä, niin 20-luvun Fiateissa taisi ainakin olla tota pyörätyyppiä...
    t. se äskeinen vieras
     
  15. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    no tuohan oli helpottava tieto - yleisiä, ku sähkömiehen hiki :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  16. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    fiat

    No olihan mullakin taka-akselipukkien alaosana tuollaiset 20-l. fiatin vanteista tehdyt, mutta kun ei kukaan sellasia tarvitte, niin meni tos syksyllä kaatikselle. Ja jos alko kaivata samariinia, niin mulla myös on yksi ilm. Ford juniorin etuakseli ja siihen vanteet. Mitäkö nyt niillä tekisi? Mä joskus ajattelin tehdä ihan tavallisen kevytperäkärryn vanhoilla papereilla, 30-luvun tyyliseksi ja I-beam akselilla, mutta onneksi lääkitystä vaihdettiin, ja ne romut on edelleen tallissa.

    Tuosta kuorma-autojen "prosentittomuudesta"......
    Ake usein tulkitsee kevyitä kuorma-autoja henkilöauton säännöillä. Tämä tuli tuossa esiin kun Korottelen Ford Econolineä. Kuorma-autoja saa korottaa vaikka kuinka paljon, mutta Aken tulkinta puhelimitse oli, että noudatetaan samoja sääntöjä, kuin henkilöautoissakin. Mullahan tilanne muotoutui sellaiseksi, että muistinkin noiden jousien olleen kiinni jo auton tullessa maahan.

    Ja pultsarille niitä ISOjakoisia eturumpuja kilpineen olisi tarjolla 1 pari.....
    Jos ei kelpaa, niin Seinäjoen romutorilla viikon loppuna tiskillä 10e hintalapulla.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Re: fiat

    No lakiahan saa tulkita sinä, minä , AKE ja Hentun Liisa ;) Ja ihan yhtäpitävästi. Lain vastainen kuitenkin tuo AKE:n tulkinta on :)
     
  18. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Taidan laittaa KePöön ilmoituksen; Ostetaan vanhat Fiatin peltivanteet, ruosteiset ja kolhitutkin käy, maksan 20 euroa/kpl..........
     
  19. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Re: fiat

    Saakeli, ku on tonne S-joelle 6tunnin ajomatka!!! :( Tulee rummuille hintaa... kts.yv
     
  20. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    vanne

    niin tällaisia:http://www.tuppu.com/olli
    klikkaa kuva: DSC05778.JPG
     

Kerro tästä muillekin!