'35 Fordit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja makke, 26.5.2005.

  1. makke

    makke 1st gear

    Nyt kun tuollainen tuli itselle hankittua, niin normaalia suurempi kiinnostus ko vuosimallin Henryn tekelettä kohtaan nousi.
    Mitä nyt netistä olen katsellut, niin aika vähänlaisesti noita näkyis Suomessa olevan jos sen perusteella johtopäätöksiä vetää.
    Onko kyse jostain "välimallista" harrastekentällä vai mistä suhteellisen pieni määrä verrattuna muihin 30-lukuisiin Fordeihin johtuu?
    Kertokaapas noista autoista jotka tiedätte!
     
  2. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Jos Suomi-autoista puhutaan, niin -35 taisi ylipäätäänkin olla aika heikko myyntivuosi merkistä riippumatta. 30-luvun alun laman seurauksena autojen myynti väheni ja -32 taisi olla heikoin myyntivuosi. Sitten 30-luvun loppupuolella talous elpyi ja automyyntikin vilkastui. En nyt pikasilmäyksellä löytänyt kirjoista rekisteröintitilastoja, mutta tuossa voisi olla yksi selitys. Ja sitten jälkituontina on ehkä tuotu -32-34 malleja enemmän, kun ne ovat niitä klassisia rodiaihioita.
     
  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kolmeviitonen oli pitkään niin sanottu välimalli harraste kentällä, mutta kun katselee esim vaikka lehtiä niin niitähän on alkanut ilmestymään lisää ja lisää. Omasta mielestäni 35 mallin maski on nätimpi kuin 36 mallin, mutta makuasioistahan voi kiistellä :lol:
    Voi olla että yksi 35 saa lähiaikoina kilvet tai voiphan se olla olemattakin. Sen jälkeen näitä 35 fordeja on rodeina 4 täällä pohjois savossa.
    http://public.fotki.com/Tupis/hot_rod__ ... small.html
    Tässäpä vielä tuo Tampereella ollut ruottalainen 35 Tudor, joka on mielestäni erittäin nätti.
     
  4. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    kotikulmilla yhellä pussihousulla on kokonainen -35:n etuakseli, mut se pitää sitä jonain jalokivenä, joten voi olla vaikee saaha kauppoja... :odroll:
     
  5. lake ender

    lake ender Gearhead

    Kolmevitosia sai vielä jokin vuosi sitten jenkeistä halvemmalla, kun näitä klassisia 32:sia ja 34:sia. Taitaa olla nykyään tasottunut tilanne. Itse tykkään myös tosta kolmeviitosen naamavärkistä.

    Tuolta löytyy hieno 35.sen esite.

    http://www.oldcarbrochures.com/
     
  6. makke

    makke 1st gear

    Tuo esite olikin hieno!

    Mitä katselin tuolta www.autohobbypage.com sivustolta, niin ihan näyttäviä pelejä '35:stakin on tehty.
    Tuo oma hankintani on nyt oikeammin ruosteläjä, mut kait siitä vois auton saadakin aikaiseksi kun antaa kemppiliiman palaa ja hukkaa metripeltiä reilusti. Mut nähtäväksi jää.
    Elikkä rodeina noita on alta 10 kpl valmiina Suomessa?
    Ihan vaan osatarpeiden takia kyselen, että kuinkas vaikeasti saatavista osista on kyse. Sopiiko muuten kuinka hyvin palikat ristiin vaikka +-2 vuotta? Runko asia onkin selkeä, mutta entäs muut kuten esim. tudorin ovet?
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Mielestäni 35 ja 36 mallin ovet ovat samanlaisia kuten perus kori muutenkin. Lokasuojista löytyy eroja 35 ja 36 mallin väliltä. 37 poistui sitten jo puurakenteet korista.
    Suomesta saa muuten 35 mallin lasikuituisia lokasuojia, jotka on ihan varteen otettava vaihtoehto pitsi peltisten tilalle.
    Lappeenrannassa eikös ole yksi 3W Coupe?
    Ja sitten onhan se yksi 35 Tudor mikä valmistui jo joskus 80 luvulla Mikkelissä.
     
  8. jorke

    jorke Gearhead

    Mikäs on tällä hetkellä tilanne -35 Ford rintamalla Suomessa?
    Onkohan monta ajossa?
    Onko kellään millasia projekteja menossa?

    Myös -36 mallien tiedot kiinnostaa kun on aika lähelle sama.

    Ite tuota omaa nyt kesällä oikeasti kävin rakentamaan vaikka autot ollut mulla 2005 vuodesta asti, runko suunnilleen valmis, koria ja lokareita sovittelen paikalleen.

    Mulla on tuo -35 mistä tulee 2 ovinen, sit on se -36 rat rod pickup projekti ja -35 ruostekasa josta nyt ei ole mihkään.
     

Kerro tästä muillekin!