35'' renkaat -85 broncoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja downtown, 18.6.2007.

  1. downtown

    downtown 3rd gear

    ku en ny oo ihan ajan tasalla näistä nii kysyn että saako katastettuu tollasen -85 broncon 35'' renkaille?
     
  2. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Todennäköisesti jo 33" on vaikea saada, 35" menee varmasti poikkeusluvan kanssa.
     
  3. downtown

    downtown 3rd gear

    kiitos informaatiosta
     
  4. ronkko

    ronkko 1st gear

    Nii, sehän riippuu siitä mitä otteessa lukee... jos on 33" renkaat mainittu, nii 35" saa muutoskats., muuten ake:n kautta ja ei helppoo!
     
  5. keppo

    keppo 1st gear

    Ja otteessa olevaan kokoon verrataan nykyään vanhemmissa laittteissa koska ainakaan hetkisitten ei ollu akella tallessa tietoja. Eli jos on poikkeavaa dokumenttiä olemassa esim. tyyppikatsastus todistus niin silloin se vertailukohtana.
     
  6. [Vee8]

    [Vee8] 3rd gear

    Paikallisen voorti-myymälän varaosamyyjä sanoi että shop manuaalissa mainitaan Broncolle ja F-sarjalaisille 33" vaihtoehtoisena kokona, tuolla kai joku on saanut leimattua sitten isompaakin.
     
  7. Konekolli

    Konekolli Gearhead

    satun myös omistamaan -82 broncon jossa on otteeseen merkityt 33 10,2? niin siis voisko tuohon ruuata 35 ja selvitä pelkällä muutos leimalla tosin korotin jo 3" et joutuis joka tapauksessa muutos katsastaan.. nyt menee hieman aiheen ohi mut onko käytettynä liikkeellä 35 renkaita yleensä ollenkaan? kun nettivaraosista en yhtiäkään löytänyt vai homataanko ne aina uutena :eek:
     
  8. RoseTeddy

    RoseTeddy 1st gear

  9. Konekolli

    Konekolli Gearhead

    just :D kiitti linkistä
     

Kerro tästä muillekin!