35" :set otteeseen Blazeriin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja EePee, 28.12.2004.

  1. EePee

    EePee 1st gear

    Pitäs saada leimattua tohon uuteen ostokseen 35:set kumit . Nykysäädösten mukaanhan se ei kaiketi onnistu,mutta poikkeuksia kuulemma on ,joten pitäs saada jotain dokumenttia jota esitellä leimamäellä ,että sais lisättyä kyseiset kumit otteeseen.
     
  2. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    taitaa mennä lupa-anomuksen puolelle. perusteluiksi ei käsittääkseni ole käynyt harraste/kilpatoiminta :-?
     
  3. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Noi ei käy, mutta jos työssä tarvii niin se kelpaa lupa-anomukseen jolla luvan saa..
    ..Tosin sun hommasta ei oo hyötyy.. (jos vielä suhaat yhdistelmää)

    Mitäs ny on tullut hankittua? Varaosa-auto vinssi Blazelle?
     
  4. EePee

    EePee 1st gear

    Ei vaan ostin -80 mallin blazerin kun tuli sopivasti eteen ,on 35" kumit alla vaan ei otteessa. On niin siisti peli ,että oli pakko ostaa .Suomi auto ja lähes virheetön . RUOSTEETON eli siis todella hyvin pidetty ja dokumenttia löytyy edellisiltä omistajilta jopa siitä paljonko oli ulkolämpötila autoa tankatessa.
     
  5. morjens

    morjens 1st gear

    No mulla 35 mutterit alla, 33 otteessa, katsastusmiestä ei kiinnostanu, kysy et eiks täsä pitäis olla semmoset kunnon raktorirenkaat. En viittint sanoo että ku ei saa edes tämmösii otteesee. Jos ois kiinnostanu ni olin varautunu mittanauhalla meinaan jonkunverran kulunu 35 on tasan 33 tuumaa korkee(tä on sitä ameriikantoleranssii). Jos joku vielä mittaamisen jälkeen viittii asiasta poskeensa soittaa ni sitte voipi inssille sanoo että se kolmevitonen kiipee sun korollas konepellil jos ei rupee leimasin heilumaan
     
  6. Jimmy

    Jimmy 1st gear

    Mulla kanssa 33"set otteessa,eikä katsuria kiinnostanu mitä alla oli. Varovasti kysellen sain vastauksen että kunhan ne mahtuu siellä rullaamaan niin ok. Ja alla oli 35"set. Siitä se kyllä vahan kiukutteli kun tulee kaaresta yli...
     
  7. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Eipä ole ollu turhan tarkkoja katsureita :eek: Mä käytin oman kiesin paikallisella konttorilla parisen vuotta sitten, ja kun auto oli nosturilla niin katsuri tuumas että "Onpas siulla isot renkaat alla. Nää pitää kyl muutoskatsataa" Voi v***u, alla oli 31x10.50 BFG A/T:t!! :mad: Sanoin että otteessa on isommatkin renkulat merkittynä. Katto sitä ja sano vaan "Katos, niinpä on" ja hävis jonnekkin. Sillä kertaa katsastus kesti n. 40 min.
    Seuraavana vuonna alla oli 33" MT/R:ät ja alkoi napista että kun pinta näkyy lokarin ohitte hieman. Siitä selvis kumiliuskan niittaamisella kaareen, mut ei paljoa viitti 35" alla viedä leimalle. Johan siitä katsuri saa slaagin :lol:
     
  8. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Jos inssi heittäytyy turhan tärkeäksi niin ikävä kyllä se ei mittaa rengasta vaan katsoo kyljestä kokomerkinnän ja se ja ainoastaan se ratkaisee - ei vaikka rengas olis kulunut kuinka pieneksi.
     
  9. EePee

    EePee 1st gear

    No niin ,ostin sitten 33X12,5-15 renkulat . Eivät juuri paljonkaan matalammat kuin 35:set. Molemmat uuden veroisia 35:set BFG All Terrainit ja 33" General Grapperin A/T . Vanhat olis myynnissä ja vielä toinen kierros vähän kuluneempia.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos joku jaksaa saivarrella asiasta ni liippakoneella merkinnät vittuun(menee hölmöks mut nii menee tommosissa asioissa pilkun nussintakin) ni jääkö muuta vaihtoehtoa ku ottaa mitta käteen. Koi se todellinen koko on kumminki oleellisempi vaikka siin kyljes olis kaikki numeraalit ja aakkoset rivissä
     
  11. Epätoivo

    Epätoivo 1st gear

    Eipä tämmösiä saa julkisesti kysellä, muuta kysyn kuitenkin...


    Jos kuvitellaan, siis kuvitellaan, että jollakin henkilöllä saattaisi olla blazerissa alla liian isot kumit.
    Ja jos tämä epäonninen, kuviteltu esimerkkihenkilö, siitä saisi vieläpä sakot, niin mitenkähän paljon mahtaisi rapsahtaa?
     
  12. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Itsellä GMC Jimmy -84 joka leimattu 36/14.5/15 renkaille, kävisikö vertailukohteeksi ?????
     
  13. Epätoivo

    Epätoivo 1st gear


    Helvata, mitkä rinkulat..!! :eek:

    Eihän ittellä oo muuta, ku 33", mutta, kun siellä otteessa on 235-75-15 kumit. Ja noista muista viestiketjuista sekä ake:n sivuilta kattellessa tuli sellanen käsitys, että ei saisi vaihdettua papruihin noita isompia, kun alkukumit on yllämainitun kokoset.
     
  14. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    No ei. Katos kun inkkarin kottero on leimattu vanhaan hyvään aikaan. Eli silloin kun isot gummit sai otteeseen muutoskatastuksella. Enää ei saa ilman lupamenettelyä kuin 33" .

    Kysykää vaikka kooPeeltä offivarusteesta.
     
  15. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Ei ole sattunut omalle kohdalle kun on lailliset kumit alla, mutta joku on saanut 84€ sakot isoista gumeista.
     
  16. Epätoivo

    Epätoivo 1st gear

    Tulipahan sitte kokeiltua tuokin.

    Vaihtelin viikonloppuna nuo 33":t alle eikä tosiaan menny leimalla läpi.
    Setä katteli kirjasta ja sano, et alkuperäset renkaat on liian pienet. Meni justiin sillai, kun vähän pelkäsinki: leveys ok (12,5"), mutta liian korkeat.

    :cry: :cry:
     
  17. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    "Setä katteli kirjasta ja sano, et alkuperäset renkaat on liian pienet. Meni justiin sillai, kun vähän pelkäsinki: leveys ok (12,5"), mutta liian korkeat. "


    No mitä teet. Riittääkö että setä tulostaa uuden otteen jossa on nuo renkaat merkattu.

    Vai pitääkö vekotin erikseen muutoskatsastaa 33 renkaille.
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eihän tossa auta muu kun mennä gummikauppaan ja ostaa 31 tuumaset ja niillä leimalle tai sit lainata sellaset että saa ne 31:t otteelle ja sit kylmästi ajella 33 tuumasilla ja toivoa ettei mahdolisessa ratsiassa huomattais ja tulis sanomista. Saattaisivat ottaa 33:t vaihdossakin sinne rengasliikkeeseen tai sit vaan myy ne jollekin jolla on moiset jo vanhastaan otteessa.
    Nimittäin jos otteesta ei nyt löydy kun 235/75-15 niin 31 on maksimi mitä saa muutoskatsastettua. Ja hyvä saa olla selitys että saa lupahakemuksellakaan isompia hyväksytyiks, valitettavasti :cry:
     
  19. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    laitoin sulle big bad yksityisviestin
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Maasturin renkaat!!

    Kävin juuri tänään katsastamassa -79 Ramchargerin jossa otteessa lukee LR78-15 . Kysyin kokoa mitä saisi muutoskatsatettua ja vastaus oli 31" korkeat. 32"set on millin liian korkeat?? Eli vaatisi akelta luvan. Onko kellään aiheeseen mitään faktaa???
     

Kerro tästä muillekin!