350 cid 2 pisteruisku imusarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja human62, 16.12.2007.

  1. human62

    human62 1st gear

    sb GM imusrj. HALKI , hiusmurtunut emännän autosta, eikä se edes kovin polje sitä, niikuin minä :)

    imusatsin yläosassa kulkee vesi, sarja on juuri siitä liitoksen läheltä murtunut kaksipisteruiskukomponentin alapuolelta.

    Mikä sen on voinut halkaista???? :cry:

    Hiusmurtuma joka näyttää ikäänkuin kova kuumuus olisi sen murtanut... vedet ovat käyneet vähissä aiemmin kun syylari vuosi, mutta korjauksen jälkeen toimi normaalisti. Nyt auton seistyä vuoto oli iso. Kierroksilla vettä lentää kaaressa pakosrj.n päälle.
    Herää epäilys että kuuma höyry/ruiskusta kylmää bensaa olisi sen halkaissut....
    onko kenelläkään vastaavaa tapahtunut.
    Seuraavaksi kun saan sarjan irti yritän hitsata alumiinipuikolla...riippuen murtuman syvyydestä. Murtuma kiertää n.10-15 cm. matkalla. 8)
     
  2. mke77

    mke77 Gearhead

    eikös se ole irto osa?? katos vaan tarkemmin...... pistä putket yhteen ja unhota se "lämmitinlaippa" kyl sen kans ajaa pystyy lyhyitä pätkiä kunhan esilämmitin(pakosarjasta kurkkutorvi) toimii.
     

Kerro tästä muillekin!