350 d bensa operaatio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Blue-berry, 11.1.2016.

  1. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Moro

    Pahasti alkaa tuossa toista projektia puskemaan päälle. Ja siksi nyt varmistelisinkin vähän juttuja. Elikkäs... Olisi 350 d lohko ylimääräisenä ja sitä pitäisi alkaa rakentelemaan. Saako toimivan seuraavilla palikoilla:

    425 oldsin kampi.
    BBC 6.135 kanget
    SBC 4.125 männät
    Oldsin 7a kannet.

    Tuossa nyt on nettiä tullut melkoisesti kahlattua ja tuollaista tietoa sain irti. Onko kellään kokemuksia? Saattaisi olla palikat tiedossa sopu hintaan...
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kampi käy mutta limput pitää sorvata pienemmiksi jotta mahtuu pyörimään.
    Noi isolohkon veivit käy mutta pitänee hommata custom männät. Porata se kestää vaikka 4.25" kokoon.
    Veivien sopivuus tosin riippuu siitä minkänlainen iskunpituus siihen hiotaan, eli voi käyttää vaikka sbc veivejä tms.
     
  3. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Jaahans.. Oli vain jollain jenkki palstalla joku kirjoitellut noista. Ja oli juurikin tuollaiset veivit laittanut. Ei ainakaan maininnut custom männistä. Onko ehdottaa jotain toisenlaista kokoonpanoa? Minkä hintaisia edes tuollaiset custom männät on?? Ihan vain uteliaisuuttani kyselen.
     

Kerro tästä muillekin!