350 kannenpultit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja manun, 13.4.2020.

  1. manun

    manun Gearhead

    Ois tuo kone viimeinkin menossa kassaan,voiko käyttää vanhoja kannenpulltteja ja jos voi niin jos jollain on jääny vanhoja pulltteja joutilaana hyllyyn voisin ottaa vastaan kohtuullista korvausta vastaan.ei oikein raskis uusiakaan tuohon budjetti konneeseen tilata.itellä näkkyy puolet puuttuvan nuista mitä mukana tuli.
     
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Mikä moottori? En uskalla sanoa ku Oldsist et voi.
     
  3. manun

    manun Gearhead

    Sori unohtu mainita chevy
     
  4. manun

    manun Gearhead

    Eihän nuo tuolla kalliita ole,en oo tuolta milloinkaan tilannut..USA partsilla katoin yli 100 e sarja.eihän se paljo oo tietysti sekään mutta kaikista tilanteista johtuen raha aika vähänä mutta aikaa taas ois vähä laittaa tähänkin.
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Siinähän sitä on hyvä harjoitusostokohde. Kympin setti pultteja näytti tulevan Suomeen Fedexillä kympin kuluilla ja jos se on ainoa ostos, niin ei mene edes alvmaksua. 20,97€ oli loppusumma.
     
  6. manun

    manun Gearhead

    Pultit löyty,kiitos eräälle jäsenelle
     
  7. manun

    manun Gearhead

    Tuo kympin setti ei ilmeisesti ole kuin toiseen kanteen,eli kaks pitäs tilata.
     
  8. TimoT

    TimoT 3rd gear

    Jep.
     
  9. Turnn

    Turnn Gearhead

    Laitoin E-streetit vanhoilla rautakansien pulteilla.Tavasin asennus ohjetta (as usual) vasta asennuksen jälkeen. Hyvin toiminut.
     
  10. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Jos on tavalliset pultit joissa kanteen vastaava pinta on hyvin kapea, niin painuu varmaan jonkun verran alumiiniin sisään.
    Laippakantaiset toimii ilman prikkojakin alukansien kanssa, sellaset mullakin on omassa ollu jo kauan.
     
    SBChevy tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!