351 C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja XVD, 9.5.2013.

  1. XVD

    XVD Gearhead

    rakenteleeko täälä suomessa kukaan näitä cleven koneita? sillä mielenkiinnolla olisin että kun on itelläki tuomonen kone tuossa mustissa että mitähän sille kannattanee tehä että olis hyvä katumosa ja olis voimaa tarjolla??? vinkkejä ja kokemuksia olis mukava lueskella.. jenkki ja aussi on jo käyty läpi, mutta mitä meillä härmässä???? Ei näitä ainakaan oo liikaa tuolla kiihytys paanalla nähty. Miksi???..kysyn vaan..
     
  2. Fastback

    Fastback Gearhead

    On Clevelandeilla täälläkin kisaa ajettu. Keith Craftín tekemä 351c 4V palveli usean auton keulilla mm. Sandberg, Litja jne, stockki puolella on Bo Nylundin '71 Mach Clevelandilla. Yksi C-ryhmäläinen oli pari vuotta sitten työn alla eksoottista materiaalia sisällään pitävällä 351c koneella. Mutta joo täällä hikiällä kaikilla on pikku- tai isolohkokhervoletti. Katuautoissakin Clevelandeja on jonnin verran, pohjanmaallakin 11s aikoja kulkeva '71 ht jne.
     

Kerro tästä muillekin!