351 Cleveland käyntiongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kantti, 20.8.2002.

  1. kantti

    kantti Gearhead

    Nyt tarvitaan jo viisaampien apua. Ongelmana on 351C epätasainen käynti. Oireet on suurinpiirtein seuraavat. Yön yli oltuaan lähtee melko vaivatta käyntiin ja ottaa kierroksia, käy nätisti. Eteenpäin pääsee noin 20 metriä ja alkaa röpötys ja kone tuskin käy enää, sammuu jos ei paina kaasua. Lähtee kuitenkin käyntiin mutta käy huonosti.
    Sytytysjärjestelmä on kärjetön Duraspark II. Johdotukset on tarkistettu ja laitettu uusi Msd Blaster II puola etuvastuksella. Uutta ohjausboksia kokeiltu.Virranjakajan kansi on siisti, ehjä ja näin silmällä katsottuna kunnossa. Vanhat tulpanjohdot oli nähtävästi vialliset, 2 kpl ei kipinää ja pari antoi kipinää silloin kun huvittaa. Tarkistettiin säätölampulla ja myös vaihtamalla ehjän johdon kanssa paikkaa. Uudet johdot ja mylly kävi hyvin. Pääsi 200m hienosti ja taas alkoi kärttyäminen. Sen jälkeen ongelmat niin kuin yllä Uusi bensasuodatin, bensapaineet noin 6 psi. Kaasarin kurkku on roskaton, sen mitä läppää raottamalla näkee.
    Kaasutin on luullakseni 4300 motorcraft, en ole varma.Peräisin 351 4V ´70 vuosimallin koneesta Sitä ei ole aukaistu. Ei ole uusia tiivisteitä enkä tajua kaasareista juuri mitään.

    Auto on laivattu kaliforniasta kesäkuussa ja ajettiin "suoraan kontista" 600km kotiin ilman ongelmia. Ongelmat tuli vasta oltuaan kotipihalla muutaman yön yli ihmeteltyään. Autolla oli samanlaisia ongelmia rapakon toisella puolella, mutta korjaantui vetämällä puolalle suora 12V ???? Ja kun vääntää virta-avaimesta virrat päälle niin kiekkamittari hyppää tappiin...

    Että silleen, kiitollisena otetaan vastaan ehdotuksia, vinkkejä ja kokemuksia.
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    vaikuttaisi että se tukehtuu ryyppyyn, kokeiles jumia ryyppyläppää aukiasentoon.
    (no joo joo, tiedän että se on oikeasti kuristin <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">)
     
  3. linc-77

    linc-77 Gearhead

    Mahdollisuuksia on paljon, tarkista tuleeko puolalle virtaa tarpeeksi (ettei olis huono kosketus)
    Mulla on tuossa omassa duraspark järjestelmässä konkka puolassa, mahtaako se vaikuttaa (en nyt muista kummalla puolen se on). Jos tuntuu että kone saa liikaa bensaa, syy voisi olla vaikka vuotavassa kaasarin kohossa
     

Kerro tästä muillekin!