360 rakentelu/viritys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja valtsu67, 6.11.2016.

  1. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    No entä jos aikastatki 30 astetta, saat 200nm lisää..?
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Sä oot varmaan niin hulvaton kaikkien mielestä näillä sun kirjotuksillas tässä ketjussa.

    Jos vaan annetaan kaverin rakentaa, ihan oikeessahan se on tässäkin.
     
  3. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Nohnoh, sanoo poju joka kehuu ettei muut osaa säätää kaasareita ja oma tulvii sylintereihin..:p

    Sitäpaitti sun päänrääpimisel falcont-topicis en paljoo muille suosittelis mitä kirjottaa mihinki ketjuun.
     
    Swinger tykkää tästä.
  4. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    Ei siinä, jos joku saa kiksejä kun vittuilee kliinisesti testatun mielenterveyskuntoutujan jutuille, jotka on kuitenkin ihan asiapitoisiakin. On siellä muutakin, so not.
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    Niin että mielenterveysongelmalliselle saa vittuilla niin paljon kun lystää mutta kusettaja Falcontille/Janille ei yhtään?
     
    Karpov tykkää tästä.
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Melkein sait pointin. Enkä nyt kyllä vittuillu, kunhan heitin huulella kommentin.

    Menepäs sinä säätämään sitä kaasarias ni ei huuhtoudu sylinteriseinämät taas ja öljymäärä tuplaannu, ni ni voit si tulla takas paukuttaa henkseleitäs siitä kuinka toiset ei osaa säätää kaasareita :poff:
     
    Swinger tykkää tästä.
  7. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Ei saa pilkata xarperia kaasarin säätämisesetä.E 85 on mielenkiintoinen juttu.Perinteisesti,jos ei tiedä mitä tekee on parempi jättää tekemättä.Toisaalta,jos ei mitään tee ei opi mitään.Ikävä kyllä xarperin motti ei tykynnyt tosta tietämättömyydestä vaan sanoi ei kiitos liialle alkoholille.Toista mottia kehiin ja eiköhön vois olla aika ostaa ihan oikea e85 kaasari.Tai sitten kokeilua ja toivoa ettei tarvi tehdä moottorista kolmatta versiota.
     
  8. masanteri

    masanteri 3rd gear

    Oot Jukka 63 täysin oikeassa, paitsi tällä kertaa kyseessä on kaiken hallitseva "harrastaja" joka on myös aika valmis jakamaan osaamistaan meille ei niin edistyneille "harrastajille". Tällä foorumilla on ollu paljon erittäin asiallisia moottori ym. topicceja ja toivottavasti jatkossakin niitä saa seurata :)
     
    Inlinee, '68Hearse ja Swinger tykkäävät tästä.
  9. xarper

    xarper Gearhead

    Ei onneks sillä viinalla ollu tekemistä asian kaa kummiskaan, oma moka oli kyllä se että sai soppaa liikaa kun yks metering block oli porattu liian isoks ja se pääty sinne paikalleen jossain välissä ja laajakaista oli toisessa autossa tietenkin.

    Omamoko shit happens, nyt on HP sarjan Holley oottamassa "uutta" moottoria ja siinä vähän paremmat säätömahikset kun noissa perus.
    2 vk sisällä ois tarkotus yrittää ajoon saaha takas jos vaa työhommat menee nappiin aikataulussa.

    Rullanokan XR268HR tilalle tulee tuo XE275HL vaan.

    Kyllä se vielä pelittää. Oppirahat on sen suhteen maksettu että taitaa pyörivät käydä tarkistuksessa ainaskin tästä lähtien jos tulee uusia osia.
     
  10. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    Mitä sitten xarperin moottorille tapahtui.
     
  11. xarper

    xarper Gearhead

    Pyörähti yks veivin laakeri ja yks linkkitanko oli rullanostajista poikki kans.
     
  12. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    Miten uusi laakeri pääsee pyörähtämään? mulla oli 400 000 ajetussa mondeossa kaks kankilaakeria pyörähtäny, mutta ne oli tosi kuluneita. eli uudet laakerit pyörähti ympäri. How it's possible??? oliko öljynpainetta???
     
  13. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  14. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    Mä en tajua näitä.
     
  15. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    Mutta eikös se ole huono juttu, jos joltakin moottori leviää, eikä semmoinen että nauretaan porukassa tälle kun harrastaja tuhoaa vahingossa moottorinsa.

    Semmonen käsitys mulle on jääny.
     
    xarper tykkää tästä.
  16. xarper

    xarper Gearhead

    En minäkään, uudet osat ja vain yks laakeri pyörähtäny. Noh jos ensviikolla sais romut takas koneistamolta ni pääsee kiusaa lisää sitä sit.
     
  17. valtsu67

    valtsu67 Gearhead

    Tsemppiä xarper uuden motin kanssa.

    Luin ainakin 10v. vanhaa Mopar Muscle-lehteä ja siinä oli vanhempi gubbe rakentanu itellensä -66 Satelite cruisinkireen. Oikein nätti valkoinen HT vihreällä sisustalla.
    Jutussa oli jujuna, että B-bodyssa ei aina tarvi olla B-moottoria!

    Kas, moottorina 360!
    10:1 puristus, portatut 360 kannet, air gab-imari, edelbrockin 750cfm kaasutin, moparin purple shaft 284/284 .484" lift nokka, peltisarjat + 3" tuplaputkisto.

    TF 727, 2800stallin turbiini ja 3.23 välitys.
    235/70/15 renkaat.

    Tommosella vois olla hienoa lipua pitkin jenkkilän rantabulevardia auringon laskuun.
    Varmaan saundit kohdallaan purple nokalla ja 3" rööreillä:D
     
    xarper ja Inlinee tykkäävät tästä.
  18. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    On ja tuo purple nokka vaikuttaa järkevämmältä, eli se ei ole mikään thumper luonteeltaan, eli ei oo pakopuolella duraatiota 15astetta enempi ku imupuolella, en tajua niitä thumpereita, ei kai se ole nokka akselin tarkoitus että saa ränttätänttä saundit.
     
  19. Roc

    Roc Gearhead

    Se ränttätänttä saundi tuo fiilistä, sen tyyppistä fiilistä mitä Volvoissa ei ole. Sen joko tajuaa tai ei, ei siinä sen ihmeempää.
    Jotkut virittelee 4 tai 5 pyttysiä moottoreita vaikka ne kuulostaa aivan kuin joku ripulois peltiämpäriin, itse en sitten taas tajua sitä.
     
    kapa73, xarper ja Vuokralainen tykkäävät tästä.
  20. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Herrajee sentään. Tota, misääs yhteydessä olet käyttänyt noita nokkia? Nyt vähän pientä pidättelyä noihin lausuntoihin,kiitos. Vanha sanonta kuuluu tyyliin, voit olla hiljaa ja vaikuttaa idiootilta tai avata sanaisen arkkusi ja antaa siitä varmuuden. Ihan oikeesti eikä millään pahalla, sä et tiedä noista yhtään mitään, johdatat vain ihmisiä harhaan oppikirjamantroinesi.
     
    Jukka 63, Lasse73, masanteri ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!