3rd gen Camaron takajarrut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Concarne, 13.9.2022.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Värkkäsin -68 Camaroon takajarrut 3rd gen Camaron levyistä ja satuloista. Kävin hakemassa jarrupalat ja palojen mukana on kaksi vähän H-kirjaimen muotoista peltistä osaa. Mihin väliin nuo pitäisi tuikata? Googlettamalla onnistuin löytämään vain yhden kuvan missä nuo näkyvät ja on merkitty shimmeiksi mutta ei selvinnyt mihin ne pitäisi asentaa.
     
  2. Concarne

    Concarne 3rd gear

  3. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Sama kuva, eiks se siihen keskelle hahloon, palojen ja satulan väliin mahdu.
     
    Concarne tykkää tästä.
  4. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Siihenhän tuo saattaisi mennä mutta mikähän virka tuolla on kun palojen satulan puolen reunassa on kuitenkin jouset mitkä pitävät ne paikoillaan. En kyllä muutakaan paikkaa keksi ja ehkä tuon amerikkalainen insinööri on valmiiksi miettinyt.
     
  5. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Muistaakseni en laittanut noita ollenkaan,jarrut toimi siitä huolimatta.
     
  6. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Poistaa värinää/ääniä mitä voi syntyä tai olla syntymättä...
    En o itekkään aina laittanu, ei vaikuta toimintaan millään lailla.
     

Kerro tästä muillekin!