4,3 TBI

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jome, 28.9.2007.

  1. Jome

    Jome Gearhead

    Minkälainen motti on kyseessä? Mulle tarjottiin vaihdossa -88 Capricee kyseisellä koneella ja mielenkiinto heräs. Ainoo, että ei oo kokemusta tosta koneesta. Ilmeisesti sama kone kun Astrossa? Myös teho/vääntö lukemat kiinnostaa, jaksaako liikuttaa painavaa sedania?
     
  2. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Eiköhän se oo ihan kestävä ja taloudellinen moottori, 5,7:sta pari pyttyä poies. Jossain oli juttua että se noin nurkka-ajeluissa on hyvin viislitrasen veroinen, eli hyvä väännöltään. Kaverilla oli sellanen sportsidessa ja ajeli lappiin moottorikelkka peräkärryssä cruise päällä...väitti että 8 litraa kulutus sillä reisulla. Auto oli silloin uusi, en tiedä onko se hänellä vielä kun on aikaakin kohta parikymmentä vuotta.

    Ai niin, 145 heppaa/4000 kieppiä ja 230 jalkapaunaa/2400 kierrosta vääntöö 1988 Chilttonin kirjasta...
     

Kerro tästä muillekin!