400m käy huonosti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Joukojs, 7.9.2014.

  1. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    Tuli hommattua tommonen 1975 ford ltd 400M koneella ja autossa ollut joskus ilmapumppu mutta nakattu pois ja egr on paikoillaa mutta ei alipaineletkua kiinni, muutenkin alipaine letkuja poistettu ilmapumpun yhteydessä.. Onglema on semmoinen että auto käy vähän hassusti mistä kannattais lähteä etsimään vikaa ?? Tuntuu että olis vähä alupaine vuotoa yms.. Tai sytkä? Kokemusta on koneesta sen verran että on ollu vastaava kone mutta 351m käytänössä samakone ja siinä oli vastaavaa ongelmaa mutta ne hoitui kaasarinkorjauksella sekä alipaineventiilien vaihdolla (pvs) tässä koneessa oli kylläkin kaikki saastevehkeet viellä paikoillaa ja kävi nätisti edellämainittujen korjausten jälkeen. Haasteena tässä just se että koneesta on joku tauno jo mennyt riisumaan saastevehkeitä ni ei oikeen nyt hahmota mikä mättää..... Kaikki visaat neuvot tervetulleita.
     
  2. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    Ja että olisko fiksua hommata saastelaitteet takaisin autoon ?
     
  3. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Viisaudesta tiedä mutta jos olisin samassa tilanteessa niin harkitsisin loppujenkin saastevehkeiden poistoa, ja kai niihin saa uusia imusarjojakin ym. Kuitenkin 400M.

    Minulla on 351M mitä ei ole juurikaan sörkitty. Ei ole selkeimmästä päästä letkut, solenoidit, venttiilit, pumput, katkaisijat...varsinkaan jos niitä pitäs alkaa tyhjästä jälleenrakentamaan, edes tehtaan manuaalit kädessä. Noh, uutinen tää ei tainnut olla :lol:
     

Kerro tästä muillekin!