428cj Cougar Mobilistissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Hemibee, 15.11.2004.

 1. Hemibee

  Hemibee Gearhead

  Käsittämättömintä mitä olen pitkään aikaan kuullut: Suomessa on jossain ladossa 428CobraJet Cougar homehtumassa! :soosoo:
  Jokohan joku on kerännyt sen talteen ja alkanut entisöidä tuon lehtijutun perusteella? Onko tietoa ko. autosta? Oisko joku varsin semmosen tilannut uutena Suomeen? Onhan tänne muutamia harvinaisuuksiakin ajautunut, mutta tuon auton kohtalo tuntuu älyttömältä... Pukeillekki oli aikoinaan nostettu mutta että jätetty johonki latoon(varastoon vai mikä piru se nyt olikaan)!
   
 2. bbford

  bbford Gearhead

  Kattelin samaa,oli seissyt vissiin aika kauankin vielä? no,jollakin on vaan liikaa rahaa.. :odroll:
   
 3. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  En tiedä kuinka yleisestä laitteesta lienee kyse, mutta tuollainen erittäin hyvässä kunnossa oleva vihreä yksilö oli 80-luvulla pk-seudun liikenteessä Parnilan ekillä. Ettei olis sama laite, vai onkohan noita 428CJ:tä moniakin? Kuvassa tosin hieman varsatoinnista kärsineen oloisena.
   
 4. KTM

  KTM Gearhead

  60 - 70-lukujen vaihteessa Fordilla osattiin tilailla autoja. Tuo kartanon kuivaamossa makaava 428 Cougar on yksi esierkki aiheesta ja toinen hyvä parivaljakko on 1970 Mustang Mach 1 pari kummatkin tilattu 428 CJ koneella ja 4-speed toploaderilla. Yllättävää on se, että nämä Mustangit ovat kummatkin edelleen hengissä ja hyvässä kunnossa. Vielä mukavampaa on se, että nykyään autot ovat n. 30 km etäisyydellä toisistaan.
   
 5. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  "80-luvulla pk-seudun liikenteessä Parnilan ekillä."

  MOPEMAN, muistatko itähelsingistä Cougaria 70 luvun lopulta joka oli vihreänturkoosin värinen, Et kai tarkoita samaa autoa?
   
 6. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Mikä kohtalo?? Laite on jätetty kuivaan varastoon seisomaan ja odottamaan omistajan muiden asioiden järjestymistä jonka jälkeen on taas aikaa pelata auton kanssa? Näin mä sen ymmärtäisin. Ei kai sitä välttämättä ole hylätty ja unohdettu?
   
 7. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Ei tuu mieleen tollasta turkoosia. Toi Parnilan, vartsokassahan se asu, oli sellanen tummempi/oliivin vihree metalli muistaakseni ilman vinyyliä. Tuli kuvioihin kilvanajon ja siis dustereiden jälkeen. Muistaakseni osallistu jopa joksus 83 - 85 hangon katukisoihin ja tais cougari mennä 13 puolelle?
   
 8. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Ekin auto on sen työnantajan ja se on tallessa. Ajoi Hangossa silloin kaksi kertaa peräkkäin 13,687 sadasosalleen saman ajan ja totes ettei nyt mene kovempaa. Suomiauto kyseessä. Eki ja kumppanit hoitanut sen ylläpidon ja välillä käyny polkaisemassa sitä kun omistaja tyytyy vain kruisaamaan sillä.
   
 9. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Aika häikäsevää tosiaan, että noita on siis useempiakin. Kattelin siitä moblan kuvasta, että onpas karun oloseen kuntoon päässyt jos on sama laite.
   
 10. JavelinAMX-71

  JavelinAMX-71 1st gear

  Varmaan samaisen Parnilan laitoksen minäkin muistan joskus nähneeni. Mutta kukapa tietää missä piilottelee se maan ilmeisesti ainokainen AMC Ambassador STW 401:llä, josta oli samanlainen pölyttynyt kuva moblassa muistaakseni viime vuonna? Ja näytti olevan vieläpä samantapainen tumman vihreä väriltään. Kyllä kelpais...Pääsis edes katsomaan...
   
 11. Käkö

  Käkö Gearhead

  Mä laitoin sulle yv:n...
   
 12. surmanajaja

  surmanajaja 1st gear

  onhan noita harvinaisuuksia kateissa/ladoissa? vaikka mitä, aika monet valitettavasti romutettukin..yksi 428 cobra jet musse -68 eli huomattavasti 69-70 malleja harvinaisempi, pyöri täälläpäin 70-luvulla, sitten ei havaintoa minne katosi..yksi entinen omistaja sanoi kolaroineensa kahteen osaan, mutta joku kuulemma osti vakuutusyhtiöltä ja alkoi kunnostamaan..
   
 13. speedy

  speedy Double Gearhead

  Miekin kuolasin tota cougaria, ei tuo karun kuntoselta ollenkaan vaikuta, muutaman vuoden pölyt vaan päällä. velimiehellä oli aikanaan punainen 71 mach1 429 scj ittellä 1 kuvakin siitä 70-luvun puolelta. auto myytiin norjaan :cry:
   

Kerro tästä muillekin!