429/460 kannenpultti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja paltant.ponitalli, 30.5.2012.

 1. löytyiskön keltään 429 / 460 kannen pulttia se pitempi eli 14cm pitkää ???? 1kpl riittäis !
   
 2. Hollow Head

  Hollow Head Gearhead

  Etköhän vaan laita sinne ARP:n studit kuitenkin?
   
 3. muut on ok ! ja paikalki jo yhdestä menny kierteet sileeks pois ottaes :x lohkon puoles ihan terävät harjat.siis n.14cm pitkä 1/2 in kierre. ja 1kpl löytyykö veljet ? vanhojen venakoppien korkeuski riitti juuri juuri uusille sydeemeille. ! oikeen pituset tönäritki löyty omastra hyllystä ni eikö yks pultti posliini :wc:
   
 4. MuscTor

  MuscTor Gearhead

  Haa! Kun friikkien kanssa homosaunottiin Natikoissa, näytti siellä yhdessä viimeviikkojen kisavideossa punainen Machi-Mustangi taas kiihdyttelevän iloisesti...


  Pultti on siis paikallaan... Kun sinne Paltantielle seuraavan kerran hommailet repullisen lisää pultteja, tuo yksi minullekin lainaamasi tilalle :lol:
   
 5. tulossa joo 11.86 meni pienellä ennakolla muutakin säädettävää jäi +50hv vielä kateissa pultti löytyy kyllä ja jollei kaivan saman takas !!!!
   
 6. hellou lieto ! pultti ollu hyllyllä tallessa ny jo tän viikon jos pikaista tarvetta ni kiikutan kyllä :odroll:
   
 7. MuscTor

  MuscTor Gearhead

  Hellou Paltantie!

  Ei sillä mitään kiirettä ole, hyvä mies! Lohko on samassa paikassa keräämässä pölyä kuin ennenkin, eikä siinä ole mitään muitakaan osia kiinni :)

  Kunhan nyt tikusta väänsin aisaa... ei kun asiaa :)

  Nyt on viime viikot vaihdettu oikeastaan koko etupäätä talvikäyttis-Audiin ja huomenna jatketaan, jahka Jussi saapuu paikalle pitämään tahtia :)

  Ei nuo harrastevehkeet pääse näköjään etenemään ollenkaan...


  Jokos ne puuttuvat 50 pollea on löydetty?
   
 8. asia selvä ! ja kiitoksia kärsivällisyydestä sekä vielä avusta että saatiin ratsu tulille., ollu täs ny häitä ja hautajaisia ym.hyvin on viel pilossa ponit paikallistettu on kylllä alastaron finaaleissa ois tarkotus whipata ne ulos,eli uutta enkkaa lähdetään viel hakee PET ryhmän autona tällä kertaa.
   

Kerro tästä muillekin!