42LE autostick/tavallinen yhteensopivuus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Substitute, 15.9.2013.

  1. Substitute

    Substitute Gearhead

    Teknikanvaihto menossa silleen että 1996 mallin Visionista otetaan paketti 1994 mallin LHS/New Yorkeriin. Autoissa on erona se että Visionissa on Autostick vaihteisto.
    Onko Autostick toteutettu ohjainlaitteella vai onko myös laatikoissa eroja? Dodge Interpid tehdasmanuaalissa siitä ei kerrota oikein mitään.
     
  2. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Ei oo eroja laatikossa muuta kun autostickissä on järeempää palikkaa sisällä. Se manuaalitoiminto on toteutettu TCM moduulilla. Eli muista vaihtaa siitä Visionista se laatikon aivoboksi ja johtosarja Jorkkeriin.
     
  3. Substitute

    Substitute Gearhead

    Kiitos, saatana kun rikoin sen LHS:n vaihdevalitsijan vaijerin kiinnityksen kuoren kun kampesin sen irti. En älynnyt sitä kiinnityshahlon kiristyspulttia löysätä. Nyt joutuu sen konsolin purkamaan LHS:stäkin. Samalla voi tietysti tutkia sen valitsijan vaihtokelpoisuuden.

    Ilman autostickkiä olevassa mittaristossahan ei sitä vaihdenäyttöä myöskään ole ja nuo mittaristot ei ole vaihtokelpoisia. Pitää vielä jossain välissä paneutua tuohon sisätilan johtosarjaan tuolta osin.
     
  4. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    42LE:t tosiaan on sekoitettavissa keskenään, mutta 41TE:t taas ei. Tai näin olen ymmärtänyt.
     
  5. Substitute

    Substitute Gearhead

    Joo kyllä ne lootat voi sekoittaa. Vaihteistokorjaaja sanoi myös että vahvuuksissakaan ei ole eroja. Homma meni nimittäin vaikean kautta, se elimenluovuttaja-auton loota oli rikki. No nyt sekin on vaihdettu ja toimii.
    Noissa '94 ja '96 autoissa on kai erilainen moottorinohjaus (96 obdII?). Johtosarjoissa oli eroja, samoin TPS oli erilainen ja uudemmassa oli neljä happianturia.
    Totesin että tuon Autostickin asentaminen vanhempaan saa nyt jäädä, joutunee tekemään liikaa johtosarjamuutoksa. Vaikka se mukava olisikin, yhdessä autossa se mulla oli.
     

Kerro tästä muillekin!