440 ongelmia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja welran, 23.4.2009.

  1. welran

    welran 1st gear

    Kyseessä siis Imperial -73 440 cid.

    Tapaus alkoi moottoritiellä. Normaalista moottoritievauhdista yhtäkkiä meno loppui. Aattelin jotta soppa tietysti loppunut, joten kannullinen tankkiin.
    Hetken starttailtua rukki heräsikin eloon, mutta vähän kun painelee kaasua, tuntuu soppa loppuvan. Tyhjäkäynnillä tupakin verran oltua pystyy taas muutaman sekunnin etenemään hieman parempaa vauhtia, mutta jos painelee kaasua hiemankin enemmän, sama juttu.
    Tuntui että sopantulossa ahistaa, toimii kun kammiot täynnä, mutta kun antaa lämää, ei uutta juurikaan tilalle tuu.

    Noh.
    Ensimmäisenä tietty puhaltelin bensalinjat puhtaiks, ei apua.
    Imuputki tankista ja suodattimella sorsaa. Ei apua.
    Uusi läpikäynti bensalinjoissa tankista kaasarille. Ei muutosta.
    Kaasari vaihtoon. Tökkii edelleen.
    Bensapumppu vaihtui mallia sähköiseen. Ei apua.

    Kruisailuvauhtia pääsee juur, mutta kaasua painamalla hyytyy. Paitsi kun ollut tyhjäkäynnillä hetken, pystyy hetken ajamaan vaikka jalka suorana.
    Mielenkiinnolla otetaan vastaan ehdotuksia viasta, itse kun olen hieman ymmärrysrajoitteinen tässä(kin) asiassa.
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Onks motori vakio, thermoquad kaasarilla? Kantsis varmaan lähte siitä, et ostaa siihen korjaussarjan ja laittaa sen bensafilsun takas. Bensapulaltahan toi vaikuttais noin oireiden puolesta, mut en sulkis välttämättä sytkämahdollisuuttakaan kokonaan pois.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jos siellä loppuukin kipinä, eikä bensa?
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Helpointa olis kun yhyttäisit jonkun hepun jolla on toimivia käytettyjä rojuja, ni vaihtais kaasarin ja kokeilis sillä, vaihtais jakajan, puolan jne ja kokeilis, et saa sen vian kartoitettua kohalleen.
     
  5. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ääni sytkäpuolelle. Boksi? Jakaja? Puola?
     
  6. Joller

    Joller 1st gear

    Samantyyppisiä hyytymisongelmia oli tutun maasturissa ja siinä oli sytkäboksiin päässy kosteutta sisälle. Vähän aikaa se saatto kulkea ihan ok, mut yhtäkkiä meno loppu ku seinään ja välillä kesti käynnissä ja välillä ei.
     

Kerro tästä muillekin!