440 rakentelu.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kotr, 5.9.2013.

  1. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Kiitos varmistuksesta.
     
  2. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Saaks noita Moparin isolohmo kansien porting templateja mistään?

    Vois ihan mielenkiinnolla kokeilla
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Luulis joltain viel löytyvän. Oot vissiin tutstun nopar musclen muinaisiin artikkeleihin isolohkon kansista
     
  4. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  5. 440Mag

    440Mag Gearhead

    On noihin tullut tutustuttua ja kaivettuakin, nyt vaan heräsi mielenkiinto noihin kun olisi muutama kelvollinen rautakansipari aihiona.

    Hyvä linkki, täytyy tulostaa ja katsoa saako ne mittaansa.
     
  6. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Onko kellään kokemusta rautakannen pakosarjan kierteen korjaamisesta helicoililla, vai onko olemassa joku fiksumpi vaihtoehto? Pitääkö helicoil jäähdytysnesteen omalla puolellaan?
     
  7. sbm396

    sbm396 Gearhead

    mä korjasin omista kansista isommalla kierteellä oliskohan ollu m14-16 ja siihen kierrepalaan tein sen 3/8 jengan sen korjauspalan jengan jätin sopivasti vajaaksi niin ei pääse ainakaan pyöriin edellä
     
  8. jariha

    jariha Double Gearhead

    meillä on kansissa korvattu kaikki pakosarjankierteet helicoileilla ja vesi on pysynyt pois kun on hiukan lipassu silikoonia pulttiin?
     
  9. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Hyvä sitten jos helicoilillakin saa kierteen tiiviiks. En tosin oo edes täysin varma onko se jäähdytysnestettä mikä siellä käryää, kun vuoto on vähän oudossa kohdassa. Huonolaatuisissa endoskooppikuvissa näkyvä harmaa on siis pakosarjaa ja keskimmäisten kannenpulttien kohdalta valuu jotain. Kieroa venttiilikoppaakaan ei voi syyttää, kun pakosarja on yläpuolelta ihan puhdas.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  10. 66monaco

    66monaco Gearhead

    Mulla monacon kansissa ainakin tossa kohtaa, pulttienkantojen ja kanavien välissä poikittain, hiuskalkeema, vuotaa j.nestettä vähän ulos...pitäis löytää kannet itelle...
     
  11. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Taitaa olla sama vika meikäläisellä :(. Kylläpä kannatti käyttää useampi satanen rautakansien remppaamiseen...
    Vaikuttais siltä, että toi mun kansi tihkuttaa vaan kylmänä, niin joku kitti vois sen hetkeksi tiivistää. Yks kaunis päivä tuleekin sitten vähän isompi savupilvi :D.
    Näyttäis jollain jenkkilässäkin olevan samaa murhetta :
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    66monaco tykkää tästä.
  12. C-barge

    C-barge Gearhead

    Onks toi Kaislan/Junikan vanha dartti?
    Joo, 50 vuotta vanhat osat on 50 vuotta vanhoja osia. Remppaan ei oikeen o tolkkuu käyttää edes puolta siitä mitä uudet alsat maksaa, jos ei siihen oo joku erityinen syy. Erityisesti paljon höylätyissä ja kaivetuissa kansissa toi ratkeeminen on aika yleistä.
     
  13. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Joo sehän se on. Ei noiden kansien remonttiin onneks tullut laitettua edes yhden sorsakannen hintaa, mutta hukkaan taisi mennä sekin. Höyläystä ja kairausta ne on kyllä riittävästi saanut osakseen. Liimasuoralle auto ei oo ainakaan tolla "lainatekniikalla" tulossa.
     
  14. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mikäs ois hyvä vaihtoehto mopar perfin 268 nokalle? kuhan ny saa perettu ja katottua missä kunnossa kyseinen nokka on ja jos huonossa niin tietäis vähä mitä katella...
     
  15. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Minkälaiset muut speksit koneessa ja mihin autoon/käyttöön?
     
  16. 66monaco

    66monaco Gearhead

    400 cid, vakio alakerta, kansista 1,5 pois, performer imari, 600 eddy, magnum sarjat, 2,5" rööristä. eli pientä piristystä vaan..nyt toistaiseksi. kansissa oli tosiaan hiushalkeemat niin tänää sain hankittua toiset (452) tilalle. samalla aattelin kattoo nokan, kuullu et moparin nokat kulahtelis, toi pyöriny 2004 lähtien ja vähän nuhaselle ruvennu pata tuntumaan...
    ja siis tohon monacoon.
     
  17. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Onko noi "uudetkin" kannet siis 1,5mm höylätyt?
     
  18. 66monaco

    66monaco Gearhead

    tulee olemaan... lykkäisköhän vielä peltiviisteetkin...imusarjasta höylätty muistaakseni 0.20mm...
     
  19. 66monaco

    66monaco Gearhead

  20. Jora78

    Jora78 Gearhead

Kerro tästä muillekin!