440 sourcen rullakeinut...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 66monaco, 19.5.2009.

  1. 66monaco

    66monaco Gearhead

    onkos kokemusta kyseisistä? kandeiskö ostaa? ei ois ältsin kalliit n. 350 uuten partsist... tohon chargerin 383:seen aattelin...ja kummal vipu suhteel, 1.5 tai 1.6...? männäthän oli 10.5 ja nokka mopen 292, normi hydrauli nostajat... pitäis varmaan tönäritkin vaihtaa kun nyt säädettävät, missä pallopäät molemmissa päissä... aattelin et kun toi mosa koitenkin kiertää, ni ois ehkä paremmat kuin vakkari peltiset?
     
  2. palotila

    palotila Gearhead

    Kaveri ruotsissa on näitä maahantuonut ja myynyt. Kertoi että parissa setissä oli ilmeisesti keinun päästä venttiiliä painavan laakerin kiinnitys pettänyt. Ei suositellut ainakaan kovaan käyttöön. Muuten ovat ilmeisesti suora kopio Harland&Sharpeista (?). Ehdin ostaa itselle mutta ovat jo menneet eteenpäin. Tilasin setin mukana 440Sourcen tönärit, mutta nekin oli aivan liika lyhyet, lukkomutteria ei saanut kunnolla paikalle kun säätöruuvi piti ruuvata niin syvälle. Tilasin uudet tönärit Smith Brothersilta ja niillä kyllä geometria onnistui, tein säädettävän tikun jolla hain sopivan mitan. Nyt on Hughes:in keinut.
     

Kerro tästä muillekin!