440sourcen stroukki sarjoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 66monaco, 25.5.2009.

  1. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mietin tässä että hankkisko kyseisestä firmast sarja tohomun chargerin 383:seen, ku se perkkele leikkas tos kiinni!! 2 sylinterin kangen lakru paskan! ja syöny hiukan myös kampuraa! perkl!
    mietin ku niil ois toho 383:seen kahta sarjaa, 438 tai 496...haluisin pitää kaikki muut tavarat tost mosast , kuten juuri hankkimani 750 proformin, eli viisain olisi 438? right? ja lohko, pytyt ym on kondikses... mutta onks noi iha skeidaa vaiko toimiiko tollases kadu sudittelu käytös? hinta ois kyl ok, 1890$ kampura,veivit,männät, lakrut ja renkaat...
     
  2. sbm396

    sbm396 Gearhead

    akseleille luvataan yli 1000hv kestoa itse ainakin luotan kyseisen firman tavaroihin mun 4.15" akselin laatikossa lukee eagle mutta limpussa 440source. Nimimerkki jukka63:sen ahdettu megabloki on kasattu samoista osista katuviritetty 700hv/950nm jota on ilmeisesti ajettu raskaalla jalalla ilman ongelmia.
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Nimimerkillä PPRcuda on tollanen 383 stroukattuna sourcen kamoilla, 4.25" isku. Noi on ihan hyvälaatusia kamoja, kestää vertailun huoletta muihin kevythintaisiin osiin, eli Eagle, SCAT jne linjan tavaraa. Männät on jenkkiläiset KB:n takomännät. Hyvä tarkistaa mitat jne, mut niinhän kaikkien osien kanssa. Laittaisin ilman muuta sen isomman iskun. Ja vähinräänkin sitten hoonaus uusille männille ja renkaille.
     
  4. gremlin

    gremlin Gearhead

    Aikasemmin sielta tuli Rossin mannat noissa seteissa. Onkos ne nyt jotain ''upgrate'' osastoa?
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo, Rossit oli aiemmin, nyt on KB:tä. En tiedä miks toimittaja vaihtu, todennäkösesti toimitukset ja raha on olleet ne merkittävät syyt. Toi KB on ihan kelvollisen olonen mäntä myös. Muutenkin tolla sourcella noi toimittajat vaihtelee jonkin verran et jos nyt tilaat vaikkapa vipat, niin et välttämättä saa samanalaisia kun kaveri viime kuussa. Mut siitä huolimatta niillä on ihan selkeesti jonkinlaista pyrkyä tarjota hintaansa nähden laadukasta kamaa, mitä se sitten ikinä tarkottaakaan. Esimerkiks viimisin Jukan jakopäänkoppa oli muuten ihan hyvä, mut ei vaan mahtunu vesipumpun alle, ja stefan paikka oli kartio, et se luiskahti näppärästi pihalle sieltä. Mut noi alakerta ja kansiromut on olleet ihan asiallisia hintaansa nähden.
     
  6. 66monaco

    66monaco Gearhead

    ookkes kiitokset taas jo näistä infoista, ny pitäis vaa saada aikaseks kiikutettuu pata jyrsijälle :) onneks on toi monaco, ni voi sil suhaa :D
     

Kerro tästä muillekin!