47 km ajettu -78 Corolla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kartsa67, 10.5.2012.

  1. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Ollessani erään maahantuojan palveluksessa 90 luvun alussa luovutus kunnostettiin auto, mikä oli yli 4v odottanut ostajaa kentällä, oli niin ruman värinen (äklö vaalea sininen) Kyljet oli jo ruostepilkuilla ja maalattiin muistaaksein kylkilistoista alaspäin uusiks. Sisustuskin haisi märälle koiralle.
     
  2. signet

    signet Gearhead

    Mulla on ollut -79 käyttöönotettu KE20E.Sekä -78käyttöönotettu KE70,ja muutama KE30 jotain siltä vuosikymmeneltä...Jossain kirjallisuudessa on väitetty että 20 ja 30 corollaa olis tehty useemman vuoden rinnakkain,en usko,myyty niitä Suomessa on rinnakkain,UUSINA :wink:
     
  3. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mulle tuli sun viestistä ensinmäisenä mieleen, että kuika vanha sä oot?
    Et ilmeisesti sitä ikäluokkaa, joka ajeli corolloilla ekat vuodet.
    Tai ehkä vaan eri intressit.
    Kyllä KE20-Corollassa oli ihan alkuperäsenä noi E-lätkät.

    Itellä ollut muutama KE20, pari KE30, yksi KE70, ja ekana autona KE35, joka siihen aikaan oli hieno peli. 8)

    Tai itseasiassa ton ekan KE20:n sain jo 12 vuotiaana, mut ajokortti-iässä ollu noi muut.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Autobildissä taisi olla muutama vuosi sitten juttua jostain kokonaisesta Tanskalaisesta(?) Fiat liikkeestä joka oli unohdettu 70-luvulla. Liikkeessä oli ollut useita "uusia" 127 Fiudeja.
     
  5. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Englantilaisten kyseessä ollen edes vuosimalli ei takaa vuosimallia, minulla on kolmen eri vuosimallin osia sekaisin. Miten helvetissä voi edes laittaa 98-00 vuosikertojen sähköosia (erilaisia) keskenään ristiin? Nimittäin testerin kanssa on vähän etsimistä kun on vuosimallikohtaisia komponentteja jotka eivät löydy väärän vuosimallin valinnalla. Joku osa oli 2000-mallista ja se ihmetyttää jos niitä osia on ollut jo 10/98 hyllyssä valmiina ja sattunut ensimmäisenä kokoojan käteen.
    :eek:
     
  6. jrasi

    jrasi Gearhead

    Öljynvaihtohommissa, kun olin, ongelmaksi muodostuivat 80-luvun loppupuolen Fiatit. Olivat pirut seisseet satamasssa useamman vuoden, eli vuosimalli saattoi heittää heti kunnolla. Ei siinä muuta, mutta suodattimen kierre vaihtui kesken mallisarjan ja toisinpäin sen sai laitettua paikalleen, pysyi ehkä päivän, kaksi, kunnes päästi öljyt pihalle...

    Kyseisessä duunissa yritin myös ostaa ajeluitaan lopettelevalta asiakkaalta autoa, 70tkm ajettu 100% alkuperäinen Nissan Sunny 1.6GTi, vastaus oli "Ei tämä myynnissä ole, pojanpoika sai juuri kortin ja tämähän on hyvä sille"
     
  7. jknR

    jknR Gearhead

    http://clasicar.biz/blog/?p=416

    Onhan noita säilöön ostettuja autoja suomessakin jonkun verran. Jossain on ajamaton kasipuolikas ja kusiainen. Tammisella oli 75km ajettu 75 TwinSpark joka sitten myytiin käyttöautoksi 15 vuoden seisonnan jälkeen.
     
  8. laundrybros

    laundrybros Gearhead

    Ei ollut kaikissa, mulla oli 80-luvulla -73 KE20 ilman E-merkkiä. Kyseisen kotteron historiasta on aika tarkka näkemys ja uskallan väittää että sen lokasuojiin ei kyseistä merkkiä ollut koskaan kiinnitetty. Väitän että E-badge asennettiin KE20:iin alkaen 1974 maahantuojan toimesta. Merkki symboloi markkinointitermiä "economy", soppakriisin ytimessä.
     
  9. J.Mukkala

    J.Mukkala 1st gear


    Englantia kun huonsoti osaan,se liike alkoi myynään -81 kuorma-autoja ja nuo autot jäi vaan sinne vai? Taisi olla iso liike kun noin paljon oli niitä autoja siellä kuin 600.Mutta miksi se jätti ne itselle varastoon eikä myynyt pois niitä?
     

Kerro tästä muillekin!