48RE Luistaa 2wd ja 4hi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja misuli, 26.3.2019.

  1. misuli

    misuli 1st gear

    Terve
    Dodge rami 2004 ja 5.9 cumminssilla ja askina ilmeisesti 48RE. 2WD ja 4Hi luistavat, pystyy kyllä ajamaan. Mutta sit 4Lo toimii aivan kuten kuuluukin. Mikähän mahtaa olla vikana? onko mitää väliaikasta ratkasua tai pika korjausta vai vaatiiko vaihdelootan täyden rebuildin?

    Sama vika löytyy mun vanhemmastakin ramista jossa ilmeisesti 47RH...

    Ja öljyä oikea määrä ja oikeanlaista öljyä vieläpä
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kannattaa ekaks vilkaistä öljyn väriä ja tuoksahtaako se "pahalle" .
     
  3. misuli

    misuli 1st gear

    Öljyn väri terve eikä haise palaneelta
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Aina kun laatikossa on lyuistoa niin kyllä se ööli värjääntyy ja alkaa haista. Jos taas turbiini luistaa normaalia enemmän niin se ei värjää ööliä. Turbaanissa voi laakerit kulua senverran että pumppupyörän ta turbiinipyörän välys kasvaa ja aiheuttaa luistoa. Sitten kun lukko on kiinni niin ei tietenkään enää pitäisi luistaa.
     
  5. misuli

    misuli 1st gear

    Noniin ja juurikin se että unohtui lisätä että ylivaihde päällä ei luista. Mitäs tähän sitten keksisi?
     

Kerro tästä muillekin!