4age ke30seen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Camino'79, 28.8.2019.

 1. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Nonni, elikkäs työkaverilla ongelma saada lippulappuja katsastusta ajatellen moiseen swappiin niin kysellääs täältäkin onko kellään tietoa mistä saisi.

  Paikallinen ok auto ei ollut avuksi aiheessa ja mikäli työkaveri on oikein ymmärtänyt ja katsurikin oli sitä mieltä että vertailuksi kävisi te37 kori 2tg-koneella?

  Niin löytyisikös täältä osaajaa/tietäjää mistä löytyis virallista dokumenttia ko. Tekniikalla olevasta yksilöstä alustan ja jarrujen osalta. Toki jos löytyy käypästä dokumenttia em. Osien osalta mallista jolla vertailuksi saisi 100hv niin sekin riittäisi :)
   
 2. big t

  big t 3rd gear

  Kaveri laitto vastaavan koneen aikanaan mun entiseen starlettiin. Siihen ei ainakaan tarttenu tehdä muuta kun että vaihto ta12 carinan etutolpat jarruineen (sai hieman jäykemmän keulasta
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 3. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Toissa keväänä muutostin rekisteröinnin yhteydessä ke35:seen 2-t koneen. Niissä papereissa muistaakseni oli myös mainittu tuo 2-tg muutos. Voin laittaa ne laput sulle jos niistä on mitään apua?
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 4. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Tossa saatiin/löydettiin jo fia-laput aiheeseen liittyen mutta laita toki vaikka s-postiin niin onpahan lisätukea aiheeseen! :D
   

Kerro tästä muillekin!