4L60e jysäyttää ja nykii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Arkkumies, 4.7.2022.

  1. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Flashasin autoon sen netistä löytämäni Caprice vakiosoftan, sen kanssa vaihdot on edelleen aika kovat, mutta pahin niskojen nitkautus lähti kevyemmissä kiihdytyksissä. Pitäiskö lie vaan miehistyä ja sietää noi tymäkät vaihdot, lähinnä vaan pohdin että saako noi vaihdot hukattua pidon talvella. Vois sitä linjapainetta kikkailla softassa kuitenkin.
    Suorituskyvyssä en ihmeemmin havainnut eroa, mutta mahtaisko kulutukselle tapahtua jotain, laskeeko vai nouseeko? Vai tapahtuuko yhtään mitään...

    Ihan satavarma en ole, mutta nykiminen taisi hävitä...
    Täytyy ajella vielä lisää, löytää ylämäkiä jne. Renkaat tärryyttää muutenki. Turbiinilukko menee vähän myöhemmin päälle, 80kmh ajelussa ei oo päällä, täytyy varmaan säätää sitä taloudellisuuden nimissä.
    Sillon ku lukko menee päälle ja tilanteessa jossa nyki ni ei oo samanlaist selkeetä nykimistä, mutta täytyy vielä varmistua ennen ku meen toitottelemaan.
     
  2. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Noh, nyt heitetty yks 500+km mökkireissu ja kulutus nousi varmaan 1,5 litraa satkulle...
    Nykiminen kyllä hävis ja vaihdot on ihan kohtuullisen jämptejä, ei liian enää.
     
  3. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Hahaa, mutta ei se nykiminen hävinnytkään.
    Vakiosofta osas peittää sen aika hyvin, plus sit oma toilailu ja auton muut tärinät ja ravistelut.

    Eliminaatioprosessilla olen nyt tullut siihen lopputulokseen, että kyllä se turpiinilukko siellä taitaa nykiä. Tai nelosvaihde.
     

Kerro tästä muillekin!