4l80e kysymystä

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja nuffield, 25.8.2016.

 1. nuffield

  nuffield 3rd gear

  tuleeko laatikon kyljessä olevaan 11 pinniseen töpseliin kahteen pinniin jatkuva jännite olikohan c,e? Missähän noitten varokkeet mahtaa sijaita -92 gmc sierra 3500:sessa? Ja perus ongelmanahan tuossa on että vain pakki toimii kunnolla ja kun tuon töpselin irrottaa niin liikkuu myös eteen päin.
   
 2. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

 3. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Töpseli irti lootassa on vain kakkonen ja pakki niinkuin myös vikatilassa pitäisi olla. Eikös lootalle ole yks sulake rasiassa?
   
 4. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Rasiassa on yks sulake mutta mulla ei jostain syystä tule nyt jännite c pinniin ja tuossa edellä mainitussa kaaviossa sillä näyttäs olevan erikseen vielä sulakkeet?
   
 5. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Tai rele rikki. Muistaakse moottoritilas on joitain sulakkeita johdon välis sellaises muovi pesäs...
   
 6. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Mittailin tuossa vähä lisää niin sain l:stä 5 volttia ja n,p 12 pitäneenkö noihinkin tulla virta? Vai liekkö nyt jokin häsä?
   
 7. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Kokeile eka liitin irti mitata tuleeko virta e ja c pinniin. Paine kytkimiltä ei tuu virtaa vaan maadoitta vaihteen mukaan..
   
 8. nuffield

  nuffield 3rd gear

  e:hen tulee c:hen ei tule. Sen verran avasin johtosarjaa että c:n johto menee suoraan hanskalokeron poxiin että eikö sinne poxille tule nyt kaikkia virtoja?
   
 9. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Onko vikakoodia luettua.
   
 10. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Se ei jostain syystä onnistu.
   
 11. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

 12. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Mulla on tollanen ploota just avattuna pöydällä ja kattelin pikkasen manuskaa.
  Töspeli irki pitäis toimia lukkoykkösen ja kakkosen ja pakin.
  Unohdin sen manuskan tietenkin sinne enkä muista tonkaan lootan trabulshuutinkii ulkoa.
  Yx mahis toimimattomuuteen on se pressure manifols joka on pultattu venakoneistoon. Se kertoo tietsikalle mikä vaihde on päällä ja missä asennossa kepakko on. Ilman sitä tietoo ecu ei vissiin osaa arpoa vaihteitakaan.
   
 13. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Boxille näyttäs tulevan virta ja maat niin kun pitääkin. Pikkusen tuottaa hankaluutta tulkita noita kytkentä kaavioita kun tuossa on johtosarja katkastu vähä ennen laatikon töpseliä eli johtojen värit muuttuu ja vaikuttas että tuo kytkentä olis siihen liitokseen asti boxilta kuin tossa dieselplacen kuvassa ja loppu pätkä töpseliin kuin ensin mainitussa kaaviossa.
   
 14. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Olisko boksi rikki kun ei vikakoodin luku onnistu
   
 15. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Onkos tää murhetoosa punasessa pikkarissa?
   
 16. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Eipä ole semmosessa laitteessa.
   
 17. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Miten varma epäilys sulla olis tuon boxin toiminnasta? Saattas kiinnostaa tuo tai jos joltain löytys joutava boxi tais olla 91-93 ainakin pikkareissa ja G30 vanissa service numero on 16147609
   
 18. märkäkakka

  märkäkakka 2nd gear

  Laatikko temppuili vaihteide kans satunnaisesti sitten ei toiminu turbiini lukko. Ostin uude poksin ei toiminu vieläkää vika oli laatikon liittimes..
   
 19. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Nyt on kokeiltu toista boxia ja yhtä huonoo on toiminta kuin aiemminkin. Sitten kai se pitää aukasta öljypohja ja ruveta sieltä mittailemaan solenoideja.
   
 20. ossa250

  ossa250 Gearhead

  Mikä vikana laatikossa kun 1-2 ja kolmoselle vaihtaa niin kierrokset on helvetin korkealla ja nykäsee ihan kunnolla. Ni ja nelone ei mee päälle ollenkaan. Uudet solenoidit löytyy, korjautuuko ongelmat noilla?
   

Kerro tästä muillekin!