4l80e öljy määrän tarkistus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Terjar, 21.6.2024.

 1. Terjar

  Terjar 1st gear

  Tiedän kuinka homma tehdään MUTTA tikkuun jää niin epämääräinen öljy jälki ettei siitä ota jeesuskaan selvääauto seisonut yön yli öljy määrä n.1cm yli hot merkin sit auto käyntiin että katsos kylmän ni mittatikku niin sotkussa ettei saa mitään selvää ja sama homma lämpimästä ajon jälkee!!on hiottu tikkua tarttuvuuden parantamiseksi mutta eipä auta!
   
 2. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  No on se sitten hankalaa.:(
  ...vai oliko tämä joku kysymys??
   
  Isamu tykkää tästä.
 3. Terjar

  Terjar 1st gear

  On:)oisin tietty voinu esittää asian et missä muilla suunnillee vaneissa öljytaso kun yön yli parkissa?toi tikku ainaki omassa aivan saaatanan keksintö
   
  Bluestone tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!