4T65E laatikon turbiinin öljyn määrä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Kinnunet, 22.12.2018.

  1. Kinnunet

    Kinnunet 1st gear

    Moi!
    Olen vaihtamassa lootaa Chevy Trans sporttiin. Vaihtolaatikosta oli kuljetuksen aikana turbiini tippunut ja öljyt valunut. Paljonko sinne kannattaisi laittaa öljyä? Nyt kun vaihdan laatikkoa, niin miten turbiinin kiinnitys olisi helpoin kohdistaa?

    Kiitokset!
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Turbiini ei tarvi erikseen öljyä, se kyllä saa sen sitten käynnissä.
    Turbiini asetellaan huolella paikalleen lootaan ennen asennusta ja kun loota on paikallaan, kiinnitetään turbiini vetolevyyn. Se kyllä kohdistuu siinä samalla ihan just keskinappulan ohjaamana. Loota paikallaan turbiinia pitää pystyä liikuttelemaan pituussuunnassa, jos ei pysty, niin se ei ole kohdallaan lootassa.
     

Kerro tästä muillekin!