5,7 dx

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Chevy1987, 25.1.2015.

  1. Chevy1987

    Chevy1987 1st gear

    Juu olis tuossa capriisissa kyseinen motti ja pitäs sitä leimakuntoon rueta rustaamaan. Ongelmana on et kone käy hieman rykimällä elikkä heiluu hieman tyhjäkäynillä kuin ei ihan kaikilla pyöris.. Käyntiin lähtee ihan ok ja ei huohota mahottomasti. Tuntuu myös olevan jotenkiin tehoton. On kyllä seisonu lähemmäs 10 vuotta et voisko johtua siitäkin.. Mut lähinnä mietin et voisko siinä olla pumpun ajotus pielessä kun kuiteski käyntiin lähtee hyvästi. Nii ja meinaa toisinaan sammua kun puotat nopeesti kierrokset..
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Onko polttoaine ja suodatin myös 10 vuotta vanhat?

    Kaada tankkiin kokeeksi yksi purkillinen jotain hyvälaatuista dieselin p-ainejärjestelmän puhdistusainetta. Kent-merkkinen toimi ainakin mulla pirun hyvin, kun käyntivammaista Bobcattia korjailtiin.
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    Pikkuse pensaa polttoaineen sekkaan, niin irtoo jumittunneet paikat.. 10-15% kestää surutta laittaa
    Katoppa myös se paluukiertoventtiili, että on varmasti puhdas
    Kovasti vaikuttaa siltä, että ennakonsäädin takertelisi...
    Voimattomuuden tunnehan voi johtua siitä, ettei siinä oo koskaan voimaa ollukkaa :)
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Se kulmanippa siinä pumpun päällä, josta lähtee paluuletku, eli ota käteen, ja kato, onko lasikuula täynnä köntsää.

    Hantta
     
  5. Chevy1987

    Chevy1987 1st gear

    Putsailin sen paluupuolen kuulan, olihan se vähän kökkösen näkönen mut ei ollu vaikutusta... Kyllä siinä jo uudet dieselit kiertää on sen verran pyöritelty, suodatinta en kyllä oo vaihtanu.. Pitäs varmaan hommata uus suodatin ja jotakin ihmeainetta tankkiin..
     
  6. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Mikäli mylly on seisonut ja ollut noinkin kauan lepotilassa niin eiköhän ensin tosiaan kannata nuo suodattimet uusia ja vedenerotin tyhjätä ensitilassa sieltä pohjapropusta.
    Niinkuin toverit tuossa jo aiemmin vastailleetkin niin puhdistelua,huoltoa,polttoainepumpun tarkistus ja vanhojen dieseljämien ulostus sieltä tankista(jopa tankin puhdistus) ennenkuin menet pumpulle mitään tekemään.
     
  7. Chevy1987

    Chevy1987 1st gear

    Eli eiku huoltoa vaan ja runtua.. :D
     
  8. juokale82

    juokale82 1st gear

    Onko se kynä vai jenkasuutinkone?
     
  9. Chevy1987

    Chevy1987 1st gear

    jenka sutkuttimet
     
  10. juokale82

    juokale82 1st gear

    Mulla kusi 3 suutinta niin rytkytti ja heilu niin perkeleesti. Tyhjäkäyntiä kävi normaalisti ja yhtäkkiä rupes aina kakoon.
     
  11. Chevy1987

    Chevy1987 1st gear

    Mitenkä sait selville mitkä suuttimet..Otitko kaikki irti ja tarkistutit pajalla vai.. Sama vikahan se saattas olla tässäkin.. :odroll:
     
  12. juokale82

    juokale82 1st gear

    Kaikki otin irti ja lähetin mudracerille. Ajo penkissä ne.
     
  13. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Väittäisin stanadyne pumpun ominaisuudeksi jos on seisonut pidempään. Omat alkaa tekeen tota jos seisovat puolikin vuotta, mutta elpyvät normaaliksi käytössä alta viikossa. Yritin joskus kysellä syytä tuohon mutta vastaus oli syvä hiljaisuus. Mutta vika sit tosiaan taas katosi.
     
  14. Chevy1987

    Chevy1987 1st gear

    Taidan vaan ajella jos vaikka parantus ennen kun rupeen rassaamaan. Kuhan saa sen leiman ensin.. :D
     

Kerro tästä muillekin!