5.9 Hesan cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja nash, 3.9.2008.

 1. Jenni4x4

  Jenni4x4 1st gear

  Täältä lähtee kaksi neitoa yöelämän vilskeisiin ja taatusti ilman autoja. Mutta torille ensin kattelemaan menoa...
   
 2. kabu

  kabu 1st gear

  Ai niin, stadissahan on tänään se ilotulituskisa joten keskustassa lienee autoja, ihmisiä ja ruuhkaa huomattavasti normaaliperjantaita enemmän.
   
 3. Maria

  Maria 1st gear

  Puhelimes just sumplitaan et yks ruma pitkäkatto lähtee liikenteeseen kattoon tulituksia ja ehkä kauppatorin ohitsekin vois ajella.. jos jaksaa.. :wink:

  edit
  Ja muistutukseksi

   
 4. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Tästä muutamia kuvia. Saatna ku vtutti!!! Unohin ladata järkkärin akun. Sai sillä yhen kuvan joka sekin epäonnistu. Noh, pokkarilla sitte vaan.

  http://kuvablogi.com/blog/9482/12/
   
 5. Annie

  Annie 1st gear

  Kävin mie sit kumminkin Inkoosta rantsua suoraan tulin niin ei tarvinnut käkäillä keskustassa.
   
 6. thomaso

  thomaso 3rd gear

  No tulihan itekin pyörähdettyä paikalla kun oli jälkikasvun kanssa raketit keteltu. Vähän kyllä jotenkin hävetti ajella siellä dieselvanilla kun oli paikalla kummiskin ihan oikeitakin autoja. No ohan se kummiskin edes V8!
   
 7. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Jäi tällä kertaa väliin suosiolla...katselin sitä "kertakäyttöautojen" määrää joka sinne virtasi katsomaan ilotulitusta.
  Toisekseen flunssan pahus vaivaa sen verran ettei huvittanut lähteä seisoskelemaan sinne ja vilustumaan lisää pikku kuumeessa. :cry:
   
 8. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

 9. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Kiitos taas kuvista.
   
 10. Maria

  Maria 1st gear

  Hienoja kuvia. :)
  Itseasiassa tuli tehtyä historiaa käymällä kauppatorilla eilen ja sääliviä katseita tuli aika paljon kun ensin väki katsoi kiesiä ja sen jälkeen takapenkille.. :rotfl:

  Kauheesti hienoja kiesejä.
   
 11. toini

  toini 1st gear

 12. caballista

  caballista 1st gear

  Jäi eilen kruisailu vähemmälle - kävimme kruisailemassa etelä-espoossa ja sitten rannan kautta kotio / katsomaan ilotulitusta. Kauppatorilla näkyi olevan kasin jälkeen kiesejä mutta ei omalle kiireellä kerennyt heittää lenkkiä.
   
 13. pekkosbill

  pekkosbill 3rd gear

  oli näemmä omakin liiteri päässy sarvineen kuvaan...
   
 14. rambleramerican

  rambleramerican 1st gear

  tulihan tuo käytyä..meinas tullessa mennä hihnat ittelt ku oli joka paikka nii tukos ja jumis että,mutta torille päästyämme helpotti.
  kiesikin pelas moitteetta..mitä nyt kotio lähties ajovalot halus hetken pysyä pimennossa.. :odroll:
   
 15. magenta

  magenta 2nd gear

  Moi

  Aamulla kun kattelin niin olipas takakontin päällä rutkasti nokea.
  Jossain oli, että ilotulitekilpailijat/järjestäjät ei vastaa autoille sattuvista ongelmista...
  Mitenkähän tuokin on...
  Käsittääkseni Kilpilahdessa Neste korvaa työntekijöiden autojen maalaukset...

  Näytti olevan "sikavanikin" liikenteessä.
  P-espan ja manskun risteyksessä repsikka kimposi ulos ja alkoi takomaan fiiun ikkunaa. Kansainväliset käsimerkit siinä näytti lentelevän.
  Mikähän juttu tuokin oli...
  No onneksi ei näkynyt kerhon tarroja ...

  Mika
   
 16. chevy76

  chevy76 1st gear

  Tuli oltua liikenteessä ja käytyä kauppatorilla sekä ilotulitusta kattomassa..Ja sitten oli vielä yöytreffit..Kiireinen ilta :rotfl: :rotfl: Paljon oli kalustoa liikenteessä syyskuuksi. Meitä jopa haatateltiin Wall Street journal lehteen..Tai niin ainakin sanoi sieltä olevansa..Ihmetteli kovasti kaluston laatua ja määrää..ja mä ihmettelin että mitä se meitä haastattelee, kun kuppasella vanilla oltiin liikenteessä..Oltiinkohan me sit ainoita jolla musa soi taustalla koko ajan ja kun polttoainekin on halpaa, niin raksutti tyhjäkäynnillä auto melkein koko ajan..Lupasi laittaa mailiin se jutun minkä tekee lehteen..Katsotaan jos sieltä jotain tulee.. ;)
   
 17. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  me lähdettin kohti saloa , siinä klo 23.30 (kakarat määkii , "me halutaa kotiin" ), Mannerheimin tiellä , siinä about stockkan edessa oli metkasti vinossa keskikorokeella joku keltainen avo corvette, mitähän oli tapahtunut ?
   
 18. Kilpeläiset

  Kilpeläiset 1st gear

 19. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Porvooseen päin oltiin menossa Cruisingin jälkeen. Itäväylällä heti Itiksen jälkeen olevissa liikennevaloissa yks lähi-itämaalainen kuski oli Nissanillaan ekana valoissa. Yhtäkkiä se bongas ulos ja meni takomaan viereisen Corsan ikkunaa. Valot vaihtu vihreiksi ja Corsa lähti liikkeelle. Tää sankari räkäsi Corsan sivulasiin. Torvet alko jonossa soimaan. Tää viiksivallu marssi rauhallisesti Nissaniinsa ja lähti jatkamaan matkaa. Pakko oli ajaa ohi ja kattoa tarkemmin. En viittiny lämmittää sitä enempää. Ties vaikka sillä oli AK-47 takapenkillä ja dynamiittiä takapaksissa :eek:
   
 20. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!