5.9 Hesan cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja nash, 3.9.2008.

  1. a

    a 1st gear

  2. Ko. Ranch Wagon on ollut uudesta asti samassa perheessä, eikä ulkoasu ole muuttunut kertaakaan. Kilometrejäkään ei ole vielä kovin paljon ehtinyt kertyä...
     
  3. vekkuli poju

    vekkuli poju 1st gear

    hiano kulkuri kuriiri on on se parikesää pyöriny stadin crutsinneis ihtekkin oon jutellu hepun kanssa.syylisen dnalta löytyy punainen kuriiri 61 josta tuleemassa mustqa. liekeillä.sponsored painting pai vekkulipojat
    :rotfl: :poff: :wc: :mad: :argue: :pinup: :odroll: :soosoo:
     
  4. VSOP

    VSOP Gearhead

    Joo tuota sössimistä oli liikkeellä :eek: . Mä olin möhlinyt jotenkin kameran säädöt ihan persiilleen, niin että silloin kun oli valoa ja otin kuvia, niin kaikki meni ihan kelvottomiksi, no sit kun hokasin, niin valoa ei enää just riittänyt kauaa. Joitain kuvia silti sain lisättyä blogiin tuosta illasta.

    Kotiolähtö sitten olikin mielenkiintoista, kun ikkunat olivat jo ihan huurussa ja El Bimbossa ei vielä oo sellaista hienoa lisävarustetta kuin puhallin.. Korvakuulolla vaan.. no ei sentäs.

    Ja siinä 23.00 korvilla tori tuntui olevan tukoksissa. Katsellin että tuhottomasti siinä pyöri kaikkea VW:tä, Audia, Toyotaa.. ihan tavallista wokkipannua ja euroautoa.. miks ne tukkii toria ? Mä en ikinä oo kehdannut ees käyttis-Jeepillä tulla torille rundaamaan. Onks mie jotenkin maalainen vai enks oo ymmärtänyt jotain.. vai eiks ne muut oo ymmärtäneet jotain ?
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Kaiken nää kinnerit valtaa. Aikanaan kun re-cruise kokoontumiset siirtyivät Jäähallin parkkikselle, alkoi sinne kokoontumaan myös jotain Escortti jengiä ja ne usein valtas cruisingiltoina osan parkkista ennenkuin jenkkiväki ehti paikalle ja nyt ne ilmeisesti on tekemässä samaa Kauppatorilla.
     
  6. Maria

    Maria 1st gear

    Me oltiin silloin hiukan ennen yhtätoista ja ainoot jotka mulle pisti silmään oli se punainen Datsun joka oli ihan virkistävä näky ja se Ferrari.
    Ja joku Ekkeri tuli vastaan siinä Suomenlinnan lauttalaiturin kohdalla.

    Toi on aika vaikee nakki sinänsä kun kauppatori on kumminkin Hgin kaupungin julkista aluetta mutta kyllä se kokonaisuutta ikävästi rikkoo jos sinne kauheesti änkee riisikippoja.
     
  7. NXR-36

    NXR-36 Gearhead

    Kyllä niitä coupe mersuja ym.käyttiksiä näkyi yllättävän monta!!! Ja sitten valkoinen mirada kuski esitteli kuinka 360:nen sutii mukulakivellä!!!!! onneksi teki sen lähempänä ulostuloa,meitin koirakin nauroi sille.....kauppatorilla burnaus on tyhmintä mitä tiedän heti karjapaimeneen kusemisen jälkeen.....En tuomitse,mutta kuuluu kyllä muualle nuo hommelit ja se on taivan tosi!
     
  8. white brothers

    white brothers 1st gear

    niin no kuka niitä rumia tarroja ees kaipaa? ja totta kai palautetta pitää antaa jos siihen on tarvetta jos punto kuski alkaa näyttelemään keskaria siitä hyvästä että pyytää ystävällisesti painamaan kaasua tai jarrua että pääsee ohi köröttelevistä turisteista niin minun mielestäni silloin on aihetta antaa palautetta vai eikö teistä nyt palautteen antajalla ehkä vähä pomppas yli mutta onneksi sentään ei kaatanu katolleen.
    t.paikalla oleva reportteri alias iso-j
     
  9. ponco76

    ponco76 1st gear

    Lähti sitten stadin cruisingeista tietoa vähän maailmalle. Mua ja vaimoa kävi kauppatorilla
    haastattelemassa reportteri Wall Street Journal-lehdestä. Oli vähän ymmällään, mikä oli homman nimi, kun oli sattumalta tullut paikalle. Ihmetteli, miten suomslsisilla on varaa ajella näillä vehkeillä. Yritettiin kertoa cruisingin ideasta ja kaveri pisti juttua muistiin. Saas nähdä mitä siitä tulee. Lupas pistää s-postilla jutusta kopion, kun se valmistuu.
     
  10. TeeJii

    TeeJii 1st gear

    Hahhaa! Elävä muisto vuodelta 1984: mulla oli tuolloin alla -76 Coronet kolmekuuskymppisellä.
    Hämeenlinnan torin laidalla sen sai sutimaan ihan kaasulla.
    Sadekeli ja mukulakivet mahdollisti toimenpiteen :rotfl:
     
  11. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No onneks ei kuitenkaan ollu neekeri!! :poff:
     
  12. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Se oli inside joke ja ilmeisen hyvä, jos nauratti koiraakin. Selvennykseks sanottakoon, ettei kyseessä ollut mikään topfuel- tai jäähalliburnis, vaan kevyt renkaan pyöritys niin, että vähän alko tull savua.

    Pitäisköhän kerrostalokyttääjien rinnalle perustaa cruisingmoralistit?
     
  13. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    No onneks se ei tällä kertaa muuttunu myös outside jokeksi kuten viimeistä edellisissä Porvoon Cruisingeissa.

    Kuminpoltto kuuluu Cruisingeihin, ehdottomasti. MUTTA EI SAATANA SIELLÄ AUTOJEN JA IHMISTEN VÄLISSÄ!!!!!!!!!
    :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

    On se kumma juttu, että jotkut ei pyynnöistä huolimatta tajua et siinä voi tapahtua heikosti. Yleensä nää pässit on sitten ekana tappelemassa kun niiden auton ikkunaan tai peltiin tulee vekki takarenkaasta lentäneestä kivestä. Toiset on taas vaan niin vitun omahyväisiä että niille ei merkkaa mitään toisen omaisuus.
     
  14. MustangGT

    MustangGT Gearhead

  15. lumlum

    lumlum Gearhead

    Pirun hyvät cruisingit oli! Ei meinannu päästä torilta liikkeelle, kun koko ajan pukkas tuttua ja tuntematonta, joiden kanssa jubata. Kalustoakin oli hyvin ja sää suosi. 8)

    Pärinäpoikien "hyökkäys" oli lähinnä huvittava ja euroautotkin taisivat pääosin pysyä torin toisella laidalla. Viron kilvissä kyllä näkyi uudehkoa maasturia tms. tosin niin näkyi aitoa amerikanrautaakin.
     
  16. G20

    G20 Gearhead

    Osu ja uppos..? Mahtoko olla ihan ite vipottaja asialla..? :poff: oliko se "insidejuttu" osotettu sille ehjän näköselle pelille joka ajeli miradan takana??? pitääkö saatana alkaa esittämään justiinsa siinä mukulakivellä??? :mad: :mad: :mad:
     
  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei mahtanut, mut olin siinä vieressä ns. "vaaravyöhykkeellä" ja vieläkin pelottaa. Ei voi mitään; en osaa tota maailman suurimpana rikoksena pitää, vaikken myöskään soisi siitä tulevan pakollista. Tosinaan vois kuitenkin itse kukin vähän löysätä sitä poninhäntää, vaikka se keksi-ikäistyvälle kapinallisroddarille sitten aiheuttaiskin kaipauksen kasvojenkohotukseen. :rotfl: Ajattelemattomuudesta voi seurata joskus vahinkojakin, totta, mut ne vaan sitte pitää korvata.
     
  18. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear


    :wc:
     
  19. VSOP

    VSOP Gearhead

    Tarkoitus oli varmaan olla vitsikäs ? Mut kyseessä olevassa asiassa ajattelemattomuus on typeryyden ja tyhjäpäisyyden synonyymi. Kyllä vahinkoja sattuu, mut ei niitä tarvii hakea. Jos mun autoa tärvättäis, niin se olis välittömästi silmä silmästä.. Ja silmästä puheenollen, niin kun puhut korvauksista, niin miten hinnoittelisit vaikkapa oman silmäsi.. muiden on tietty halvempi, mutta mitä jos omasta silmästäsi lähtis näkö jonkun tanupään "ajattelemattomuuden" seurauksena ? Millä rahalla olisi kuitattu ?
     
  20. Maria

    Maria 1st gear

    Ei taitais rahat riittää..

    Silloin yhdentoista aikaan paikalla oli vielä aika nuorehkojakin "pilttejä" johtuen varmaan ilotulituksista ja ne kun on sen vert pieniä niin niihin sattuu varmasti jos on sattuakseen.
    Mä en moisesta burniksesta tiiä et mihin aikaan tapahtui ja paljonko kansaa oli liikenteessä mutta voiskai niitä burniksia suorittaa hiukan syrjemmässä siellä torilla jossa ei olis niin paljon kulkineita ja/tai ihmisiä?
     

Kerro tästä muillekin!