'50 Ford Meteor outo lintu Kanadasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mike, 25.6.2006.

  1. mike

    mike Gearhead

  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Eikös noissa oo aikas pitkälle mercuryn maski. Ja uudemmissakin meteoreissa on hieman amerikkalaisista poikkeavaa maskin ja listoituksen osalta. Kanada falconeillakin on minun mielestä komeemmat maskit kuin usa vastaavilla. Eip haittais jos noita hieman tännekin sais. Entinen '52 ponchoni tais olla aika pitkälle chevrolet...maskia lukuunottamatta. :wink:
     
  3. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Nuo kanada maskit on kyllä hienoja. Itellä tosin falconissa saman ikäsestä mossesta rykästy kustom maski. :rotfl: Mut toimii aikas hyvin! :wink:
     
  5. francine

    francine 1st gear

    pieni pyyntö ohi aiheen... voisko noita pitkiä linkkejä muokata lyhemmiks? siis näin: tällainen löytyi ebaysta.
    siis näin
    ainakin mulla osa tekstistä jää noiden mainosten alle :(
     

Kerro tästä muillekin!