53 Chevyprojekti alussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja B.B.Chevy, 9.11.2004.

  1. skippy

    skippy 1st gear

    vm. 61 235+pg edelleen nurkassa pölyttymässä 8)
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    "Aika" hienosti tehty. Melkein yhtä hyvässä kunnossa kuin se meidän projekti :odroll: Ja halpakin :rotfl:
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hienohan toi on kuin mikä choppamattakin. Hinnasta ei vielä tiedä, tolla huudolla myyjä ei siitä vielä luovu (reserve not met)
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Oi-joi-joi!!! Tuollahan oli jo nättiä mattapintaakin ja kaikkea :lol:
     
  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  8. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Pistetääs nyt tännekin: www.sca49-54.com on osoite, josta löytyy Skandinavian 49-54-kerho, jonka olemassa olosta tuskin kaikki suomalaiset tuon ikäisen Chevroletin omistajat tiesivätkään? Onhan siellä kuvia suomalaisistakin autoista ja mielenkiintoinen tieto on, että yhdellä kerhon aktiivilla on suomalainen sukunimi. Kerho toimittaa hyvälaatuista värikansin varustettua lehteäkin. Lupasin BBC:lle (sori oli pakko lyhentää) etsiväni espanjalaisen hyvän Chevysivuston, mutta eipä ole vielä löytynyt.
     
  9. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hyviä linkkejä :D Oliskohan toi Eyetechin viimosimman linkin sivusto sama epsanjankielinen mitä Forvolet haki?
    Viime päivät meillä on mennyt ihan kokonaan muuttohommissa. Autoista moparin ropponen (Newportti) lienee ajossa koko talven ja yöpynee pihalla, pikuppi siirtyy nyt täks talveks Kouvolan FHRA:n ja parin muun kerhon uuteen kimppatalliin mut viiskolmonenpa pääsee heti ihan omaan talliin sinne meidän uuteen kotiin. Siinäpä onkin meidän uusilla naapureilla ihmettelemistä kun kärrätään se sinne, ihastuvat varmaan että nytpä saatiinkinkin hyvät naapurit :rotfl:
     
  11. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Saattaisipa ollakin tuo Eyetechin linkki. Muistelen kuitenkin, että linkin takaa löytyi polku valmistekoodin (runkonumeron) suomennos- vai olisiko ollut espannossivulle. Taulukosta näki mikä korimalli, varustelutaso, valmistuspaikkakunta, päivämäärä yms. on minkäkin koodin takana. Harmi etten printannut sitä itselleni. Helpottaisi entisöintiä. Onkohan jollain tiedossa, mistä moisen voisi bongata?
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Olsiko tuolla http://www.graficasatelite.com.br/autos ... quetas.htm niitä epsannoksia? Etusivulta oli tommoselle sivulle linkki, mut täällä töissä ja siis työpaikan koneella en pääse siellä etenemään kun eri vuosimallien faktat ovat joko zippejä tai exejä eikä kone suostu avaamaan niitä. Kaikenlaisia rajoituksia ne per... työnantajat laittaakin näille työkoneille eikä hommaa näihin kaikkia tarvittavia ohjelmia, onks tää nyt sit yhtään reilua :eek: No, taidan sit lähteäkin tästä kahvitauolle :wink:
     
  13. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  14. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  15. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Chevy 53, mitäs kuuluu sille sveitsiläiselle viiskolmoselle, jonka hait Ruovedeltä? Matkasiko se jonnekin itäiseen Suomeen? Oliskos mitään tietoa etenemisestä?

    T: JuhaP www.amccf.com
     
  16. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Moottori meni mobilistiherralle pääkaupunkiseudulle entisöintiprojektiin ja sveitsinihme lähti Karvalle. Sai lähteä vanhempien projektien takia kun ei ollut sisäsäilytyspaikkaa tuolloin. Tuulilasi on mun 53:ssa, tosin hajosi hieman sekin kun oli virunut 20 vuoden vaakasäilytyksessä. Kukas tietää mitä projektille nyt kuuluu?
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Karva myi sen jonnekin, taisin joskus siltä siitä kysyäkin, mut en nyt muista minne meni. Joku aluks epäili tota meidän projektia että liekö se sama auto, mut eipä oo, ei.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    tuollahan se tallin takana seisoo!luovuttanut jo muutaman osan kustom projektiin.
     
  19. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Eli syvässä etelä-karjalassa.
    On vielä PIRTELÖ saamatta tuosta autosta :soosoo:
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Saatiinpa eilen illalla siirrettyä meidän 53 projekti kimppatallin pihalta omalla pihalla olevaan talliin. Eli sekin sai ihan oman "kodin" ens talveks ja siitä se pikkuhiljaa alkaa edetä. Tai sit unohtuu sinne :rotfl: No, ei nyt sentään :wink:
     

Kerro tästä muillekin!