55/56 dodget suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Toke, 1.6.2010.

 1. Toke

  Toke Gearhead

  kiinnostaisi tietää paljonko vuosien 55-56 dodgeja on suomenmaalla? Joku aika takasin oli nettiautossakin myynnissä mutta paljonko on muita? Ittellä on haku päällä mutta ei oo sopivaa vielä löytynyt.
   
 2. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Kuopion hottentottitallilla oli aika paha muistaakseni Mikkelistä kulkeutunut 2d HT -projekti, se lienee nyt Loimaalla. Ja Kajaanissa oli myös kaksivärisininen 2d HT Continental kitillä. Kasissa on ollut juttua kelta-valkoisesta. Tuo on kyllä jostain syystä aika harvinainen malli, ei niitä ole kovinkaan montaa eksynyt Suomeen.
   
 3. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  USA-Osalla Heinollassa oli 4D myynnissä, muuan vuosi sitten. Jossain Lapväärtissä oli myös joskus 80-luvulla 4D sedan. Ja Rantsila/Paavola seutuvilla 56 myöskin Suomi 4D Sedan kori 25-30 vuotta sitten.
   
 4. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Olikos Suomessa 1955-56 2d Sedan jotakuinkin aito Poliisimalli, olisiko ollut juttu Street & Racessa? Tai Vauhdin Maailmassa? Ja jossain Pohjanmaalla on ollut takavuosina näyttelyssä vaalea 2d Sedan.
   
 5. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Joo tuollainen poliisimalli, oli muistaakseni Lahden seudulla n. 1990.
   
 6. Toke

  Toke Gearhead

  eli myyntiin asti on varmaan turha odotella, tuntuu sen verran vähissä olevan härmlandiassa. eipä niitä maailmallakaan paljoa myynnissä tunnu olevan, blocketis 2, ebays 4 ja virossa yks
   
 7. Windsor

  Windsor Gearhead

 8. Windsor

  Windsor Gearhead

 9. Stout

  Stout 3rd gear

  Espoon automuseolta löytyy -55 4 d sedan "Maigret".
   
 10. jakke ja sepi

  jakke ja sepi 2nd gear

  Joo eipä taira olla kovi yleene täälä kekkoslovakias.
   
 11. Toke

  Toke Gearhead

  joo, tollasta en oo huomannukkaan. Ja just sitä haminan autoa muistelen, jos oli sellanen musta, en vaan ehtiny saada rahoja kokoon sillon vaikka oli kauan myynnissä....
   
 12. Windsor

  Windsor Gearhead

  Juu sama auto, oli kaks ovinen ja takapuskurissa Yeah it's got hemi tarra, itekkin koitin kauppaa hieroa autosta... Cars on Linessakin näytti olevan muutama dötsi.
   
 13. Windsor

  Windsor Gearhead

 14. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Mitenkäs tämmöinen:
  Kingsway 1955
  Yhden kerran olen tuon nähnyt, se oli Powerin cruisingin yhteydessä, silloin keulilla oli remmi...
   
 15. Toke

  Toke Gearhead

  voi perkeles ko on komia. Harmi vaan ku joutu tämänki haaveen hautaamaan nyt toistaiseks
   
 16. Toke

  Toke Gearhead

  taas on yöunet menny... Tuntuu vaan ettei maailmalla ole montaakaan pikku projektia myynnissä. Onkos suomessa jollain parhaillaan työn alla??
   
 17. Windsor

  Windsor Gearhead

 18. Toke

  Toke Gearhead

  katos katos, ei edes pahan näköinen noista kuvista jotka ei paljoa autosta kerro. Suunnittelin ens yön nukkuvani hyvin mut taisi jäädä haaveeks :lol:
   
 19. Windsor

  Windsor Gearhead

  Joo ei oo myyjä jaksanu kävellä auton toiselle puolelle, eikä taakse, saatikka availla mitään luukkuja. Ja mitenkähän ton auton title, kun siinä kohdassa lukee other?
   
 20. Toke

  Toke Gearhead

  nii muutama pikku juttu on hiukan ?? Ja onhan se jotenki liian halpakin, 2D HT kuitenki. Asetin nyt tavoitteeks et ennen ku seuraavat tasakymmenet vaihtuu kolmen vuoden päästä ni dodge olis tontilla tai edes tulossa kotiopäin.
   

Kerro tästä muillekin!