57-61 siipimoparit.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kille77, 4.3.2005.

 1. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Niin arvelinkin , mutta minun mielestä toi firma toimittaa myös kokonaisia ovipahveja sekä aurinkolippoja , eikä vain alkuperäis kankaita.
  Ja noi voi tehdä ihan matkalaukku pahvi ja päälle ohut pehmuste leikkaa muotoon ja taittaa kaksinkerroin ja taitokseen jostain toisesta autosta otettu "sarana mekanismi" sehän on tosi easy tehdä , kangas tai vinyyli päälle ja terenauha sivuun ompelemalla. Ei toi niin vaikea ole tehdä. Minulla on kyllä verhoilija tiedossa kuka tekee jos et saa alkuperäistä.
   
  JouniK tykkää tästä.
 2. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

 3. buick58

  buick58 1st gear

  Olisiko tiedossa De Soto vm 60 2 d ht apparin taakana oleva pitkä sivulista . kuskin oven lista.ja tupakkaikkunan runko kuskin puolelle
   
 4. jarkko359

  jarkko359 1st gear

  buick58 tykkää tästä.
 5. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Sotolla tuli kesän aikana ajeltua pauttiarallaa 2000km. Paljon enemmän kuin yleensä kesässä.
  Hienosti toimi kunhan sai ohjaustehostimen toimimaan.

  [​IMG]


  Talven aikana olis hommaa kunhan jaksais tehhä.
  Käsijarru pitää kengittää kun kiritty jo tappiin eikä tahdo oikein pitää enää.
  Moottorin pakkaslommit pitää myös vaihtaa, samoten virranjakaja jos vaan raskisi ostaa jonkun hyvän kärjettömän jakajan.
  Vaihelaatikon peruskunnostus olis kans eessä, taian kuitenkin ensin kokeilla säätää pannat uusiksi. Jäähdytys kierron lisääminen oli myös ajatuksissa kun juuri kuumana tahtoo kolmosen ja pakin kytkeytyminen venyä.

  [​IMG]
   
  Lowry, kuula ja Kustom STW tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!