57-61 siipimoparit.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kille77, 4.3.2005.

 1. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Tää taitaa olla se kasissakin esitelty yksilö joskus vuonna 2000 tjsp?

  On kyllä jumalattoman hieno.
   
 2. hzemax

  hzemax Gearhead

  Männävuonna sain pystin peoples choise 62 Imperialilla vaik ei oo ees "siipimopari"
   
 3. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Joo, ainakin etupenkki sähkösäädöillä tuli kaverin toimesta, en muista oliko penkkiä ollenkaan auton tullessa
   
  pagi tykkää tästä.
 4. -kk-

  -kk- Gearhead

  Tallessa on:).
  Yli kaheksan vuotta seisonu kuivassa, tosin samoilla pyöränsijoillaan noilla samoilla kumeilla mitkä kuvassa, polärit laitoin konttiin jossain Vaasassa enneku ajoin tammikuussa 2010 tänne susirajalle. Yx rengas alkaa olla tyhjenemään päin... Parin vuoden välein ruiskinu pyttyihi öljyy, virranjakajaan CRCeetä ja pyöritelly kampuran piästä.
  EIKÄ TULLA PILAAMAAN MUSEOINNILLA!!!
  Tekniikan käyttökunnostus, maavaran madallus ja 15"mopar peltivanteet suunnitelmissa. Vanteet on jo, muu sitten muitten kiireitten helpotettua....
   
  z 900, manha, pagi ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Rock-m

  Rock-m 1st gear

  Morjens kaikki osat kiinnostaa 57 2d ht Chrysleriin etenkin peltien korjauspalat lattiaan ja takasiipiin .
   
 6. ari2004

  ari2004 Gearhead

 7. Rock-m

  Rock-m 1st gear

  Kiitos ARI , toi on aikas hyvä linkki .
   
 8. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

 9. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  onkos tässä mainittu Riistavedellä 90-luvulla ollut chrysler saratoga -58 (jos en väärin muista) vaalea kaksiväri maalaus(muistaakseni sini valkea). Oli usein sen ekan maatalon pihassa (vasemmalla kädellä) kun Riistavedeltä lähdetään Joensuuhun päin.
   
 10. RT6870

  RT6870 Gearhead

  [​IMG]
  olisko tämä se kuusankosken Royal
   
 11. hantta

  hantta Gearhead

  Kysymys asiantuntijaraadille; onko Suomeen ikinäkoskaan tullut ensimmäistäkään 2 d ht- Moparia ennen vm. -62 maahantuojan kautta?
   
 12. rb

  rb Double Gearhead

  Meinasin jo vastata, että se 57 kolmesatanen, mutta sekin taisi olla muutto auto?
   
 13. spinout

  spinout Gearhead

  No, ainakin -55 Chrysler Windsor Newport ja -55 DeSoto Fireflite, jotka olivat uutena Helsingin Messukeskuksen autonäyttelyssä ja jotka kunnostettiin liikenteeseen 80-luvulla Porissa. Olivat myös silloin Veekasi-lehdessä esiteltyinä.
   
  hantta tykkää tästä.
 14. Cortina71

  Cortina71 3rd gear

  Mun mielestä ei ole tuo. Näyttäisi puuttuvan etulokarista ja takasiivestä ne Custom Royal-mallissa olevat koristemerkit. Jotenkin tuttu tuo auto ja rekkari onkohan toikin ollut joskus esittelyssä jossa vanhassa V8:ssa?
   
 15. Cortina71

  Cortina71 3rd gear

  Missäköhän tuo kuvan auto on nykyään?
   
 16. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  Todella upeeta ja mahtavaa että näinä blingbling aikoina joku vielä arvostaa peltivanteita.
   
  -kk- tykkää tästä.
 17. Stout

  Stout 3rd gear

  En ole asiantuntija noissa maahantuojan kautta Suomeen tuotujen 2d ht MoPareissa pre -62, mutta muutama tulisi kyllä mieleen noiden Porin -55 Chryslerin ja DeSoton lisäksi, osa voi olla merimies-/muutto-/diplomaattiautoja. Puna-valkoinen -55 DeSoto oli mm. Kouvolassa 70 -luvulla, -56 Windsor AH-4 rekisterillä, -57-58 Plymouth jossa oli sitten 70-luvun lopulla -59 Dodgen keulapellit, -59 Plymouth josta Esa Salo teki avo-auton 70-luvulla ja ainakin Kymelaaksossa on ollut 50-luvun alun -51-52? Plymouth 2d HT. Ei 2d HT mutta 2d kuitenkin on avo -59 Custom Royal, joka oli Moskovan autonäyttelyssä 1959 ja mikä hienointa auto on ollut taas liikenteessä viime kesänä.
   
  12345678910, esmi ja hantta tykkäävät tästä.
 18. Stout

  Stout 3rd gear

  Ja tuosta -60 4d Furystä sen verran kysyisin, että onko mahdollisesti autossa ollut uutena KV-8 rekisteri? Nyt jo eläköityneen työkaverin isällä oli uutena sellainen taksissa Varkaudessa ja hän sen perään hiukan kyseli, että josko se olisi vielä olemassa.
   
 19. hantta

  hantta Gearhead

  Olikohan kuvissani, jotka brakedrum laittoi albumiinsa, juuri tuo punavalko inen, kuva Acs?
   
 20. spinout

  spinout Gearhead

  Se punavalk. '55 DeSoto 2d HT, joka on V8:ssa 1/81, on Firedome. Mulla on monia Moparin export-esitteitä. niissä Firedomea ei ollut tarjolla vientiin Hardtopina (tai avona), vain Fliteä sai. Niin todennäk. se ei ole tullut ihan uutena Suomeen.

  Colorod 12/1976 oli tarjolla myyntiin Pohjanmaalla -57 Dodge Custom Royal Lancer 2d Ht. Lähtiköhän Ruotsiin? Ei voi tietää tuliko sekin uutena Suomeen. Tuskin. Pohjanmaalla oli (ja yhä on) myös melko uudesta ollut musta -59 DeSoto Adventurer.
   
  Muokattu: 28.12.2018

Kerro tästä muillekin!