"57 buickit suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja janski85, 19.4.2008.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. janski85

    janski85 1st gear

    paljonkohan mahtaa olla 57 buickeja liikenteessä,rakenteilla,unohdettuna ym??itse ostin tänään special 4d rojektin ja eipä liian usein ole tuota vm vastaan tullut..tykästyin korimalliin ja linjoihin vaik 4d onkin,niin sulavasti kulkee silti..kertokaa ihmeessä kokemuksia,juoruja autoista ym ym mielenkiintoista.ite meinaan laittaa letukan 350cid ja jatkoksi 350lotjun.osia ja kirjallisuutta ym saa tarjota.
     
  2. janski85

    janski85 1st gear

  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Eilen ajettiin kahdella -57 Buickilla Hangosta Espooseen!!!
    Oli ainakin Suomen mittapuussa Hangon päässä aika ryväs 50-luvun Buickeja, kun samalla tontilla kolme (1x -55 ja 2x -57) :rotfl: :rotfl:
     
  4. Otto

    Otto Gearhead

  5. repecab

    repecab 1st gear

    Taitaa tuo 4d rojekti Speciali olla mun Suomeen kilvittämä Kaijalaiselta rojektina ostettu laite. Taisin vaihtaa sen Kotkaan joskus -90 luvun alussa. Maalautin sen silloin kokonaan mustaksi, kaipa se on sama auto.Missähän on muuten -58 2d vaalean punainen Superi joka meni multa samoihin aikoihin Nastolaan ja mihin vaihdettiin siellä uudempi runko ja tekniikka.Ja -57 2d mintunvihreää Pontiacciakaan ei ole enää aikoihin näkynyt. Mullahan on ollut joskus hienoja autoja.:eek: :eek: :D
     
  6. janski85

    janski85 1st gear

    57 buick

    poistetu rek v2000 ja ed rek tunnus nix-63 kouvolan seudulla kiertänyt usealla omistajalla.onko sama laite?pelleiltään pirunhyväs kunnos,seissy navetas kuulemma.on tota hitsattuki ja paljon joskus.laittele vanhoi kuvia jos on jtn... 8)
     
  7. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Vai on se NIX ollut Rebecabillakin, ehkä. Joo soitin kaverille, joka muisteli, että kanki-Kimmo haki auton Lappeenrannasta. Autossa ei pelannut lataus ja Kimmo vaihteli kahta akkua koko syksyn. Oldtimer Runissa tuli käytyä autolla, oisko -97. Myöhemmin auto oli kymmenien roskapussien sartama kimppatallilla. Hiivatti, kun ei tullut otettua kuvaa. Muta ketä kiinnostaa kesken jäänyt projekti niin paljon, että ottaa filmikameralla kuvia. Eräs kalle osti myöhemmin tekniikan ja rungon ja myöhemmin Rebel58 osti rungon siltä. Sitten TATU osti Kimmolta kopan ja myöhemmin Rebeliltä rungon. Minä jo hehkutin, että nyt meni Buikki tekijämiehelle, kohta se on radalla. Mutta Tatu tarvi rahaa rodiin ja laittoi Buikin kiertoon. Tarina jatkuu ja jatkuu...

    Tuoppi olutta, jos saat Buickin liikenteeseen. Laita sp-osotetta yv:nä, niin laitan jotain Kouvolan ajan kuvia, kunha saan skannattua.

    Pikku yksityiskohta tuli mieleen. Kun Kimmo suunnitteli tekniikanvaihtoa, laitettiin tallilaiset pittusjärjestykseen ja toisella puolella 3 toisella 2, aletiin kammeta 364+Dynaflow-pakettia keulilta noin 4x4 parrun voimin. Selät huusi hoosiannaa ja parru oli notkolla, mutta tuli se sieltä viimein. Kun museo-Raimo sai otettua vähän smurffilimua, hän siirtyi oman tähtiperän kimppuun, otti Kenttiläisestä kiinni ja siirsi sen yksin konehuoneeseen.
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!