`58 Buick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mikcu, 19.2.2004.

 1. 46c

  46c 1st gear

  Taloremppa vei kesästä paljon aikaa, silti ajeltu laadukkaita kilometrejä, tänään viimeks pik nik reissu. Nopeusmittarin korjauksen annan suosiolla sille joka sen osaa tehdä :)
   
 2. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Mitä kuuluu rebel58:lle, kun ei ole tainnut pitkilleen kirjoitella täällä?
   
 3. Fiskis

  Fiskis Gearhead

  Rebelli soitti tässä noin kuukausi sitten ja oli hyvällä päällä jutellessamme kaikkea. Todettiin, että vuosia suunnittelemamme '58:n MR-tarkastus syntymäpäivänä jäi haaveeksi, kuten niin paljon muutakin tässä elämässä. Hän oli kuitenkin tyytyväiinen, että hänelle varaamani MR-todistus numero 1958 annettiin toiselle asialliselle '58-autolle.
   
 4. jalluvaari

  jalluvaari Gearhead

  Kiireitä on pidellyt, enpä ennättänyt minäkään Forsaan. Laitoin kuitenkin taas muutaman kuvan lisää kuvablogiin, http://kuvablogi.com/blog/14230/ . Löyty tässä muutama hiukan aikaisempi otos, mm ahiksen B;n aiemmista vaiheista. Historian mukaan kyl siihen ehdottomasti kuuluu pinnakapselit, vaik jotkut ilkeät ja kateelliset niistä onkin joskus kuittailleet, :D
  Kuvablogissa nyt kuvia 23 eri -58 buickista suomen maaperältä, yhteensä 87 kuvaa. Lisää laitetaan sitä mukaan kun löytyy, joten jos sulla tai netissä tai mistä vaan löytyy, niin kuvia voi laittaa tuleen; jallu@autoporssi.fi , mikäli mahdollista niin rekkari tai muita tietoja esim, malli, paikkakunta, omistaja ym olis kovasti tervetulleita. Tulossa kansio "erilaisista -58 buickeista, kaikenlaisia rakenneltuja jotka poikkeaa tehtaan tuotoksista, mutta ovat tunnistettavissa B58ksi ja B58 purkaamo kansio myös tulossa,ym. Ideoita ja kommentteja kuvablogin kansioista saa esittää.

  Century 58 ja kaikki muut, laittakaapa kuvia projekteista, kuinka edistyy, kaikki kelpaa!!! :D :D :D
   
 5. buddyfaro

  buddyfaro Gearhead

  Hei, ehkä vähän väärä foorumi kun autoni ei ole -58, mutta sain tänään -55 buick centuryni (4D HT) viimein tullista ja käväisin leimalla koittamassa, autossa on takana vielä niin sanotut sammakko iskarit vai miksi niitä pitäisi kutsua, joka tapauksessa toiselta puolen puuttuu tanko jolla iskarin vipu on yhdistetty runkoonn mistähän mahtaisi löytyä, myös etupuskuri on melko kärsinyt. Onko jollain tietoa mistä moisia osia helpoiten saisi?
   
 6. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  OD:n ostopalsta on yllättävä joskus ja sit tietty EBAY. Puskureita saa sveduistakin, hinnat voi tosin yllättää... mut Buick miehillä on aina pätäkkää piilossa puunkolossa :rotfl:
   
 7. Ahis

  Ahis Gearhead

 8. jalluvaari

  jalluvaari Gearhead

  Todennäköisesti, autossa km mittari ja historia selvitetty n. v 1965, jo silloin ollut Suomessa. Edellinen omistaja Vaasan suunnaltan. 2-3 v sitten.

  Kuvia tulossa lisää http://kuvablogi.com/blog/14230/ iin. Kaikki "suomi" B58 kuvat ja muut kansioihin käyvät otetaan ilolla vastaan, to: jallu@autoporssi.fi . Joitain kuvia tullut sellaisessa muodossa etten saa siirrettyä kuvablokiin ( mm adope reader), pitäis olla esim. JPG tai JPEG muodossa. Kuvia nyt 185 kpl, mm. B58;t tämän vuotisessa vorsan Pick Nickissä, lisää mahtuu vielä. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 9. Ahis

  Ahis Gearhead

  Järvenpään farkku taitaa vielä puuttua blogista? Itsellä ei siitä kuvia mutta saman tallin porukkaa taitanee täälläkin pyöriä? Laittakaas ny jallulle kuvatuksia!
   
 10. Ahis

  Ahis Gearhead

  Laitoin Jallu postiisi muutaman kuvan, mm ne pdf-tiedostot majavan limitedistä ja löytyihän tuosta suomi-masteristakin juttu...
   
 11. Sawlee

  Sawlee 1st gear

  Muistaakseni tuosta samaisesta autosta oli juttu V8:n numerossa 1/85. Auto on alunperin ollut musta.
   
 12. Ahis

  Ahis Gearhead

  Jutun mukaan 70-luvulla oli mustana ainakin. Kuulemma kaikki -58 suomi-buickit oli mustia tullessaan.
   
 13. jalluvaari

  jalluvaari Gearhead

  Kiitti kuvista, myös Asmolle, ne on nyt kaiken kansan katseltavissa http://kuvablogi.com/blog/14230/ .

  Oisko ideaa jos kansioiden rek.no;n perään laittais esim. nimimerkin jolla omistaja esiintyy täällä overdriven palstoilla. Esim. GM-58, Jalluvaari. Ois helpompi kohdistaa millä kikottimella kukin kulkee. Kommentteja!!! :D :D :D
   
 14. TeeJii

  TeeJii 1st gear

  Tähän liittyen: miten tunnistaa od:llä kirjoittelevat tapahtumissa?
  Tunnen ehkä 10 nickiä livenä, mut moniko menee ohi incoqnito?
  Olisko sosiaalista tilausta kenties lippikselle/kangasmerkille tms...
  Joku tarrakaan ei olis pahasta.
  Kirjoitetaanko emännän kajalilla otsaan OD? :poff:
   
 15. jalluvaari

  jalluvaari Gearhead

  Taas pullahti esiin uusi tuttavuus kokoelmaan. Forssassa tallissa seissyt jo useita vuosia Century 2D, tuotu jo ekan uustuontiaallon aikana. http://kuvablogi.com/nayta/1373422/ . Kaivelkaa niitä arkistoja sekä talleja, että saatais koko suomen kattava kuvasto aikaiseksi, vielä puuttuu kuvat arviolta kymmenestä suomessa majailevasta B58;sta. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 16. Ahis

  Ahis Gearhead

  Puik olis taas katsastettu vuodeksi etiäppäin. Jarruletkut tarvis vaihtaa talven aikana, niin ja kiristää etuiskarin alapää.
   
 17. Ahis

  Ahis Gearhead

  Huittisiin kuulemma muuttanut vihreä/keltainen?? century, liekö jo tiedossa? Eiliset muistikuvat saattavat tosin vähän heittää, mut kai se vihreä/keltanen piti olla... :lol:
   
 18. jalluvaari

  jalluvaari Gearhead

  Eipä löydy listalta, ainakaan noilla tiedoilla. Satakunnan mobilistit vois lähtee maanantaiajelulle huittisiin ja ottaa asiasta selväää. Yleensä maanantai illan muistikuvat on hiukan selkeämpiä kun viikonlopun vastaavat ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 19. CENTURY 58

  CENTURY 58 1st gear

  Buick 58

  Paljon hyviä uusia kuvia.JAE ;staki mallikkaita gruisin kuvia,ilman puskuri
  ja viiksiä,missähä päin nekin seilaa.
  Pitää ryhdistäytyä ja laittaa jokunen remonttikuva.Kesäaikaa ei ole kerinny paljo puuhasteleen buikin kans.
   
 20. Ahis

  Ahis Gearhead

  :lol: Juu maanantait vois olla selvempiä päiviä :lol: Se century on hiljattain muuttanut omistajansa kera huittisiin, omistajan työkaverin kanssa jutustelin, kirjoittelee kaiketi täällä oodeellakin, kun vaan muistais nimimerkin :oops:
   

Kerro tästä muillekin!