`58 Buick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mikcu, 19.2.2004.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    En sua Jim tunne, mutta (P)Ahiksen tunnen tunnen näiden piirinen kautta ja jos se sanoo että sulla asenne kunnossa niin uskon sen. Sitä tarvitaan, niin kuin verta, hikeä ja peräsuolen pätkiä. Tsemppiä Jim ja kiitos Joelle jos lainasi raamattua.
    Kyllä täältä apua saa.
    58
     
  2. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Maahan tullut lisää B58 kantaa, tälläkertaa Farkku Special on saanut Nurmeksen suunnalta uuden ja toivottavasti hyvän kodin. Kiitoksia uudelle omistajalle kuvista, auto niissä viikolla Hämeenlinnan tullin pihassa ; http://kuvablogi.com/blog/14230/44/
    Tervetuloa joukkoon, toivottavasti nähdään pikaisesti Farkku radalla! :D :D :D ,
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Onnea Nurmes!
    Sorry lainaukseni mauttomuuden huipentumaan streSS man mainoksiin.
    Tervetuloa Suomeen HT STW!
    Käsittääkseni tämä on vasta toinen farkku täällä? Hienolta näyttää. Tai näytti silloin kun sairaalassa noi kuvan katoin, mutta en pystynyt kirjautumaan. Nyt ei aukee toi Jallun linkki enää, mutta näin kuvat ja todella hienolta näytti. Sinullekin, niin kuin Jimille ja Rautapäälle, ASENNETTA, verta, hikeä, ja peräsuolenpätkiä se tulee vaatimaan.
    58
     
  4. Naukkis

    Naukkis Gearhead

    Kiitoksia, on aikatavalla upea aihio laittaa kuntoon. Niin sanottu räpeltämätön yksilö, ollut ilmeisesti ajossa joskus -72 tai -73. lattioiden jalkatilat täytyy korjata ja nelja. pientä paikkaa ulkopelteihin niin on maaluulle valmis. Puutteita ei ole kuin aurinko lipat ja niitten kiinnikkeet javasen pyyhkijän varsi( tosin en ole kerennyt vilkasta käykö -59 varsi, näyttää aika samanlaiselta. Eli nuo kiinnostaa jos jollain on ja sitten oikean takaoven pitkä alin lista on aika lommonen sellasenkin voisin ostaa. Ja jos joku tietää mistä löydän sitä muovi listaa kattoverhoilu pahvien kiinnitykseen, niin saa kertoa. liekkö muissa gm tuotteissa kattoverhoilu toteutettu samalla lailla? 8)
     
  5. Ahis

    Ahis Gearhead

    Komee farkku perskeles!

    58 letukassa on samanlaiset lipan kiinnikkeet ainakin, voi löytyä helpommin?
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tervetuloa jälleen kerran Naukkis! Loistava ajoistus viestisi klo xx.58! Mä vastaan huomenna klo 19.58. Tosin noi umpipersevehkeet vähän outoja kun avoihin olen tottunut. Mutta täällä meidän Odella herrasmiesmiespussihousumme The Jalluvaari voinee auttaa asiaan?
    Pitkä juoksu siitä tulee. Älä unta nää jostain juostenkustunhetiMRmukaruostteetomasta aihiosta.
    Good luck and good fuck!
    58
     
  7. Naukkis

    Naukkis Gearhead

    Pari päivää sitä nosturilla ällisteltyäni totesin ettei ole tullut paskaa ostettua, ei tosin ole peltoakaan ;) sähköissä siinä kyllä on jotain vikaa kun vasen etuvilkku ei pelitä ja kello ei käy :eek:
     
  8. Ahis

    Ahis Gearhead

    Se olis eka työttömyyspäivä 4 vuoteen tänään, tarvis varmaan mennä naulapää kasaamaan loppuun, vois buickin ottaa ajoon talveksi kun ei ajojakaan paljoa ole...
     
  9. rautapää

    rautapää 3rd gear

    Onkoha tääl mitää paikka mihi vois heittää kuvia projektin kulusta jos jotakuta vaik kiinnostas nähä niitä???
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    TÄNNE!
     
  11. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Laitappa kuvia tuleen; jallu@autoporssi.fi , niin pökkään ne tuonne : http://kuvablogi.com/blog/14230/10/ , ovat siellä sitten kaikkien innokkaiden tutkisteltavina.
    :D :D :D
     
  12. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Kiitti Rautapäälle kuviasta ja tsemppiä rojektin kanssa. Näyttääpi kovasti kohentuvan ja saavan hiukka laajempaa huoltoa nuo rebelin entiset viiskasit, hyvä niin. Kuvat ; http://kuvablogi.com/blog/14230/10/
    :D :D :D
     
  13. rautapää

    rautapää 3rd gear

    Juu, kiitti vaa kannustuksesta!! Kyl valoa jo näkyy tunnelin päässä... :-?

    Jos jaksais kovasti pakertaa ni kesä 2011 vois sujua jo kovan laulamisen merkeis... :eek:
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Aika hiljaista täällä. Ootteko nähneet sen mainoksen telkkarista missä nörtti menee Mussen alle kysyäkseen vastauksia tatuoidulta tympeeltä muijalta?
    Taustalla näkyy 58 Buick ja taitaa olla tää just pohjoiseen tullut avo?
     
  15. goofy

    goofy 1st gear

    Hyvää joulua kaikille b58 porukoille.
    t.Taulapää eiku naulapää :rotfl:
     
  16. rautapää

    rautapää 3rd gear

    löytyiskö joltain vaik lainaks 425 vauhtipyörää tuos kevään
    korvalla ni sais penkkii motin, kuha valmiiks saa :odroll: ...
     
  17. KTM

    KTM Gearhead

    Maalikysymys: Onko asia ymmärrettävissä niin, että värikkodit A - W ovat perusvärejä ja koodit 1 - 6 ovat metallivärejä? Ainakin nimestä päätellen "silver mist" jne näin lienee on. Työnalla on C C - koodinen auto, eli yksivärinen valkoinen.
     
  18. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Metskuvärejä Green Mist -1, Blue Mist-2, Laurel Mist-3, Silver Mist-4 ja Polar Mist-5, kartalta löytyy lisäksi; R,B,N, D, H ja F koodit jotka ovat myös metskuvärejä. C, M K, L, P, E, J, G ja A ovat perusvärejä, Tuolla värikartta; http://kuvablogi.com/nayta/2437082/

    Vilkaseppa KTM samalla löytyykö sieltä Kuvablogin Buick1958 kansioista sun autoas, jos ei löydy niin kiiruusti otettas kuvia ja muitakin tietoja vastaan. Minkälainen projekti työn alla?
    :D :D :D
     
  19. KTM

    KTM Gearhead

    Kiitos tiedoista. Autoa ei varmaan ole vielä missään suuremmin ollut esillä ainakaan Suomessa. Kyseessä on kaverini auto ja teen autolle kevyen siistimisen. Pahuksen hyvässä kunnossa ja arviolta parin viikon illat kun käyttää niin homma on bueno. Siis niin bueno, että laitteen voi viedä huoletta museoleimalle ilman mitään pistoa sydämmessä. Kyseessä 2d ht Special Riviera nykyiseltä väriltään Glacier White/Casino Cream.

    Kuivia vähän myöhemmin kunhan saan viriteltyä halliin "liikkuvan studion" valoineen kuntoon ja otettua nipun kunnon kuvia.
     
  20. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=182550
    Tuosta molopäähän hieno satsi.
    Jallu ootko tontilla vai lämpösimmillä vesillä sukeltelemassa? Tulee nykyään ajeltuu siitä ohi (kun ajat tästä ohi, niin aja ohi!) ja voisin käydä kuittaamassa sen jallupullon. :D

    Ja tervetuloa Suomeen valkoinen 58 Buick!
     

Kerro tästä muillekin!