`58 Buickin kardaani

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Mikcu, 26.3.2004.

  1. Mikcu

    Mikcu Gearhead

    Omassa autossa (`58 Buick) on kardaani ravistanut jo parina kesänä ja tänä talvena oli tarkoitus tehdä siitä loppu. Purin koko paketin ja huomasin, että etummaisessa ristinivelessä on huomattava päittäisvälys (n.5mm). Taaempi ristinivel on taas normaali eli välystä ei juuri lainkaan. Kuuluuko etummaisen ristikon olla noin väljä vai puuttuuko sieltä lukkorenkaat? Järki kyllä sanoo, että kardaanin ravistus on selvää, jos etummaisessa ristikossa on tuollainen välys.
    Onko kokemuksia moisesta?
    Ja vielä pitäisi saada tietoa firmasta, joka tasapainottaisi ko. kardaanin. Hardy Spicer Helsingistä ilmoitti, ettei onnistu heidän laitteillaan.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    ko-met tekee noita espoon juvanmalmilla.
     
  3. coupe devil

    coupe devil Gearhead

    Ko-met oy Espoossa tekee kardaanin tasapainotuksia sieltä löytyy myös erittäin hyvin ristiniveliä ainakin 62:seen buickiin löytyi
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Otahan yhteyttä, numero sulla pitäis olla? Käydään ne sun etulaakerit läpi ja toi kardaani kanssa. Ristiniveliä löytyy vauhtikaupasta hyllystä. Ei org varaosanumerolla mut muistaaksni corveten vetarin nivel oli just sama. Vanha malliks mukaan hertsikkaan ni sielt löytyy.
     

Kerro tästä muillekin!