6.2 D ilmansuodatin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja belair66, 22.4.2005.

  1. belair66

    belair66 Gearhead

    Vähän pölhö kysymys, mutta ostin tuossa ilmansuotimen pick-uppiini (Wix-merkkinen) ja siinä oli ulkokehällä kierros vaahtomuovia, paksuus n. 10 mm! Myyjä meinasi, että kai se siihen kuuluu, mut alkoi mietityttään.. Siis, onko sillä todella joku tarkoitus, vai ahistaako se siinä ihan turhaan ilmankulkua? Muissa ilmansuodattimissa, mitä oon ostanu ja nähny, en muista samaa nähneeni.. Auttakkee miestä elämää suurempien kysymysten äärellä..! :D
     
  2. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    kyllä se siihen kuuluu, ompi se vaahtomuovi helpompi puhdistaa :eek:
    ja suodatin pitkäikäisempi kuin muuten, oliko merkki ac delco :eek:
    anna sen vaahtiksen olla vaan, ei se niin paljoo ahista
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä se siinä kuuluu olla.Kerääpähän pienimmätkin hiukkaset.Ei varmaankaan ahista.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    se vaimentaa imuääniä ja halvimmissa filttereissä sitä ei ole
     
  5. belair66

    belair66 Gearhead

    Kiitoksia! Joku helvetin Wix-merkkinen se oli.. Joo se mietitytti, ku ei se myyjäkään oikein tienny, et kuuluuko sen olla siinä..! Entinenkin suodatin oli myös Wix, mutta siinä ei ollu sitä vaahtista ympärillä.. liekkö joku suorittanut suotimen "puhdistuksen" repimällä sen irti..!? Onko se enää oikein pätevä sitten ilman vaahtista..? Hinnasta vielä, se kustansi 28 ekee, Framin hinta oli kuulemma jotain 35e, lieneekö siinä muoveja ympärillä.. Framihan pitäs olla kunnon suodatin..
    Ajatustyö elämää suurempien arvoitusten ympärillä jatkuu... :D
     
  6. wili

    wili 3rd gear

    Ihan hyvää tavaraa nuo Wixxit on ollu.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    elä ny hyvä ihminen maksa jostain kuuskekosen suotimesta kolmeekymppii,melkee kaksataa markkaa, ei se mikään ässämersu oo. Ostin tosa kesällä picnicistä oliko se ny soini vai mikä firma ni suotimia kympin kappale, en ny merkkii muista,sama mitä usparts ym myy, Motonetissa on M-filtterit muistaakseni 12 e kappale joka on seki mun mielestä vähä paljo vanhan työjuhdan joita on maailma täys suotimesta. Niitten valmistus kun ei mitään maksa, taitavat maksaa jenkeissä sen 5taalaa(vähä päälle kolme euroo)
     
  8. morjens

    morjens 1st gear

     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kanadassa maksoi 6,2D:n filtteri 4 CAN$, eli noin 3€... Ostin piruuttani 10 kertaa kalliimman K&N:n puhdistettavan suodattimen. Sain samaan hintaan, kuin suomessa jotkut tahtoo tavallisesta. :odroll:

    Suomessa 6,2:n K&N maksoi muistaakseni reilu 180€... Ilmansuodatin! :rotfl:

    Vähän tuuninkia... :wink:
     
  10. wili

    wili 3rd gear

    Velj.Keskinen möi joku aika sitten M-filtterin suotimia vaniin aika edullisesti. Vieläköhän kuuluu valikoimiin?
     

Kerro tästä muillekin!