6.2 Disel syötön lisäys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mantariini, 2.7.2008.

  1. Mantariini

    Mantariini Gearhead

    Milläs tavalla toi onnistuu? Jos jollain ois ohjetta tai jenkki sivustoo miten toi tapahtuu niin oisin kiitollinen. Tällä hetkellä meinaa olla niin voimaton toi vani. Nokkaketju vaihdettu ja suutimet tehty. Kaveri puhu et ois hyvä lisätä syöttöö, kun on uudet suutimen kärjet ja vanha pumppu. Auto ei työnnä missään vaiheessa mustaa savua. Kiitokset etukäteen:)
     
  2. freeride

    freeride Gearhead

  3. Rytari

    Rytari Gearhead

    katto samalla syöttöjä lisäillessäsi että saa kunnolla ilmaa, vaikuttaa paljo paremmin kuin syöttöruuvin pyöritys, etenkin vaneissa toi imuilman ottoputki on onnettoman ahdas ton kokoisen koneen hengitykseen...
     
  4. thomaso

    thomaso Gearhead

    Missä kuosissa on sulla siirtopumppu? Jos se ei tuota tarpeeksi painetta Ruiskulle niin sekin luo ongelmia. Just tota tehottomuutta.
     

Kerro tästä muillekin!